Καλό μεσημεράκι: Τα νούμερα τηλεθέασης (16/3) του Νίκου Μουτσινά μετά το σούσουρο με τον Μάρκο Σεφερλή

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: Τα νούμερα τηλεθέασης (16/3) του Νίκου Μουτσινά μετά το σούσουρο με τον Μάρκο Σεφερλή

Ένας μικρός χαμός επικρατεί μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυπτε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, πως φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στο κανάλι και γενικά στην τηλεόραση, αφού αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλλειμα.

Πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα χθες 16/3, ανέφεραν πως ήταν άσχημο από πλευράς του σταθμού προς το πρόσωπο του παρουσιαστή να κάνει κάτι τέτοιο, ειδικά κιόλας από τη στιγμή που οι εκπομπές του Μάρκου Σεφερλή προβάλλονται κανονικά στον ΑΝΤ1 (δείτε το "καρφί" του Γιώργου Λιάγκα).

Μετά από όλο αυτό, όλοι περίμεναν την αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή. Ο παρουσιαστής λοιπόν, τον υποδέχτηκε με ένα τραγούδι λέγοντας «Καλώς όρισες Μάρκο! Ήρθε, παιδιά, επιτέλους! Μάρκο, παρακαταθήκη τα παιδιά, είναι στη… διαθήκη μου, είναι δικά σου, όλη η ομάδα για τον Μάρκο. Η Αγγελική έχει δουλέψει και παλαιότερα και τον αγαπάει. Έρχεται!», είπε αρχικά - δείτε εδώ την αντίδραση του σε βίντεο.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς

Όπως φαίνεται πολλοί θέλησαν να δουν τι θα σχολιάσει περί όλων των παραπάνω και φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 16,5% (τέταρτα 12.6 - 14.7 - 17.0 - 20.5 - 20.7 - 19.5 - 15.6 - 11.0). Πρόκειται για τα πιο υψηλά νούμερα του τελευταίου διαστήματος, αφού έχει πέσει πάρα πολύ φέτος και κυμαίνεται σε χαμηλά ποσοστά.

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 16,3
  • ΕΡΤ: Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν 3
  • ALPHA: T-Live 9,8
  • MEGA: Ελένη 8,3
  • ΑΝΤ1: Rουκ Zouk 19,8
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 4
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 16,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.