Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τηλεθέαση του The 2night show με καλεσμένους Αλιμπέρτη και Κωστόπουλο

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό για την late night εκπομπή του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τηλεθέαση του The 2night show με καλεσμένους Αλιμπέρτη και Κωστόπουλο

Χθες 2/5 στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε καλεσμένος τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και η Σοφία Αλιμπέρτη, δυο πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης με "βαρύ" επαγγελματικό παρελθόν που είχαν πολλά να πουν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο εκδότης περιοδικών, μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στο ευρωκοινοβούλιο και τα χρήματα που έπαιρνε, αλλά για την περίοδο που κατέρρευσε οικονομικά και έπαιζε dj σε μαγαζιά, ενώ κανείς δεν τον βοήθησε από τους πλούσιους φίλους του - δείτε την συνέντευξη του.

Από την άλλη, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το λόγο που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση και να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, όπου για πολλά χρόνια ήταν απομονωμένη - δείτε την συνέντευξη της.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση το The 2night show με τους δυο αυτούς καλεσμένους

Σύμφωνα με την τηλεθέαση του δυναμικούς κοινού, σημείωσε 12/4% ενώ σε τέταρτα έκανε 11.1 - 10.2 - 12.7 - 14.7 - 9.5 - 11.8 - 14.8 - 14.8 - 11.4 - 11.8.

Μπορεί να μην ήταν πολύ υψηλά ποσοστά, ωστόσο βγήκε ήταν ικανοποιητικά για την ζώνη που παίζει η εκπομπή του.

Late Night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 12,4
  • STAR: Οργισμένος εκδικητής 8,5
  • MEGA: Εκλογές 2023 Ο δρόμος προς την κάλπη 6/2
  • ΣΚΑΙ: My style rocks gala (E) 14.2

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.