Τηλεθέαση 15/5: Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα είδαν οι τηλεθεατές;

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 15/5: Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα είδαν οι τηλεθεατές;

To βράδυ της Δευτέρας 15/5 τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο ο Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησαν συνεντεύξεις σε διαφορετικά κανάλια και εκπομπές. Για κάποια λοιπόν ώρα, οι εκπομπές αυτές έπαιζαν ακριβώς απέναντι.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, όπου μίλησε για την οικογένεια του, την ψυχοθεραπεία, ενώ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του κόσμου, λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Από την άλλη ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές του ALPHA, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τραγωδία στα Τέμπη αλλά και την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ποιον παρακολούθησαν οι τηλεθεατές και τι τηλεθέαση έκαναν οι δυο αρχηγοί των κομμάτων

Όπως φαίνεται από το δυναμικό κοινό, ο κόσμος επέλεξε το The 2night show και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς η εκπομπή σημείωσε 19,6% τηλεθέαση κάνοντας σε τέταρτα 9.8 - 12.9 - 16.5 - 19.4 - 18.0 - 24.0 - 24.9 - 23.0 - 24.6 - 23.1. Βέβαια, στην εκπομπή βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Δέδες που μίλησε για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Από την άλλη οι Πρωταγωνιστές, σημείωσαν 9,2% και σε τέταρτα έφτασαν 10.9 - 10.5 - 7.3 - 9.4 - 10.7 - 6.1.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 19,6
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 9,2

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής