Ο Γιώργος Λιανός ήθελε άνδρα ο ΣΚΑΙ όμως έβαλε στη θέση του γυναίκα - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του στο The Voice

Και όμως δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας για ποια μιλάμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιανός ήθελε άνδρα ο ΣΚΑΙ όμως έβαλε στη θέση του γυναίκα - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του στο The Voice

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να ήταν ο αντικαταστάτης του στο The Voice, όταν εκείνος θα αναγκαστεί να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο με σκοπό την παρουσίαση του Survivor All Star.

«Θα ήθελα τον Νίκο Αλιάγα για αντικαταστάτη μου αλλά έχει δουλειές» δήλωσε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο η Βάλια Χατζηθεοδώρου να αναλάβει τα backstage σχολίασε: «Δεν το ‘χω ακούσει. Το διάβασα σε κάποια sites και εύχομαι να ‘ναι αλήθεια. Με τη Βάλια συνεργαστήκαμε και πέρσι και ήταν όλα μια χαρά».

Γυναίκα είναι τελικά η αντικαταστάτης του Λιανού στο The Voice

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, πρόκειται για μια γυναίκα παρουσιάστρια η οποία είναι πολύ δυνατή στο χώρο και ήδη παρουσιάζει ένα πρότζεκτ στον ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, που όταν πρόσφατα την ρώτησαν αν συζητάει για κάτι άλλο εκτός από πρωινό, γέλασε αμήχανα.

ΣΚΑΙ The Voice Σκορδά

Πότε φεύγει για Survivor ο Λιανός και θα μπει στη θέση του η Σκορδά

Ο καιρός περνάει και η ημέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star φτάνει. Μερικοί παίκτες ήδη είναι σίγουροι και έκλεισαν για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζονται ψυχολογικά για την εμπειρία που θα ζήσουν στην ζούγκλα για δεύτερη φορά.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός έχει φροντίσει να ενισχύσει το ριάλιτι επιβίωσης με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Όπως όλα δείχνουν, θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβρη με την επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης να είναι η 15η Δεκέμβρη ή μετά το τέλος του Μουντιάλ στις 19 Δεκεμβρίου.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.