Άσχημες εξελίξεις για τον Γιώργο Λιανό - Δυστυχώς...

Τι συμβαίνει με τα επαγγελματικά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής, ωστόσο, ως παρουσιαστής έχει σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Ειδικά όσον αφορά στην παρουσίαση του Survivor, έχει δεχτεί πολύ καλά σχόλια για αυτό κιόλας φέτος, θα παρουσιάσει το All Star (δείτε εδώ ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο).

Βέβαια, έχει κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και για την παρουσίαση και άλλων προγραμμάτων, παρόλα αυτά δυστυχώς δεν συνεχίστηκαν. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο φαίνεται πως ακυρώθηκε.

Το πρόγραμμα που ήταν να παρουσιάσει ο Λιανός, αλλά θα μείνει μόνο στα χαρτιά

Συγκεκριμένα, προς ματαίωση οδεύει το πρωτοχρονιάτικο σόου που σχεδίαζε ο ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Παρότι έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι το όλο project κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στα χαρτιά, λόγω του υψηλού κόστους και μεγάλου ανταγωνισμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ
NDPPHOTO

Πότε επιστρέφει στην παρουσίαση του Survivor

Πολλά ακούστηκαν, ακόμα πιο πολλά γράφτηκαν, ωστόσο την αλήθεια για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star θα την μάθετε αποκλειστικά και μόνο από εδώ! Η αγωνία του κοινού είναι μεγάλη μιας και όλοι περιμένουν να δουν τι έχει ετοιμάσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για φέτος.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη καταφέρει να συμφωνήσει με μεγάλα ονόματα (δείτε εδώ ένα από αυτά), ενώ ακόμα έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του, τους οποίους δεν θα αποκαλύψει μέχρι την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, το Survivor All Star θα κάνει πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου!