GNTM: Οι αποστομωτικές δηλώσεις της Αμανατίδου στην Ιωαννίδου! «Και μια Instagramer μπορεί να σταθεί σαν μοντέλο!» (Βίντεο)

Οι απίστευτες ατάκες που ειπώθηκαν!

GNTM: Οι αποστομωτικές δηλώσεις της Αμανατίδου στην Ιωαννίδου! «Και μια Instagramer μπορεί να σταθεί σαν μοντέλο!» (Βίντεο)

Τον χειρότερο εφιάλτη της έζησε η Εύη Ιωαννίδου, όταν ήρθε αντιμέτωπη στην τελευταία δυάδα με την Άννα Αμανατίδου στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Ειδικά όταν ανακοινώθηκε η παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι η οποία ήταν η Εύη, η χαρά της Άννας δεν μπορούσε να κρυφτεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα Μπακογιάννη - Κοσιώνη! Ο ρόλος της Ντόρας και η απιστία με πρόσωπο... κλειδί!

Τα απίστευτα καρφιά και ο εριστικός τόνος της καστανής καλλονής πήγαιναν και ερχόντουσαν!

Στην κάμερα της εκπομπής στην «Φωλιά των κούκου» μίλησε η Άννα Αμανατίδου, όπου για ακόμη μια φορά έδειξε το πόσο την χαροποίησε η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου.

Δείτε ακόμη: Στον "πάγο" το δυνατό χαρτί του Alpha! Όλο το παρασκήνιο! (Βίντεο)

«Έχω πάρει μια ικανοποίηση αυτή την στιγμή. Γιατί όταν ακούς από ένα άτομο ότι «περίμενα να φύγεις προ Χριστού και δεν κάνεις για μοντέλο», ξαφνικά το διώχνεις από το παιχνίδι και είσαι μια χαρά. Όταν διώχνουμε την Εύη Ιωαννίδου ρε φίλε εντάξει... είχε το σκεπτικό ότι «θα κερδίσω θα κερδίσω».. κατέβα! Δεν!» Δήλωσε μεταξύ άλλων η Άννα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: