GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο απαντά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη

Το αποκάλυψε μπροστά σε όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο απαντά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ο Γιώργος Καράβας έκανε έκπληξη στο σπίτι των παικτών ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης κουβαλώντας αμέτρητα στολίδια και διακοσμητικά, μετατρέποντας το σπίτι σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη, με το μοντέλο να του απαντά ευθέως.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν αρκετά συγκινημένος ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει επιτέλους πως μπροστά του έχει την τελική 5αδα.

Έτσι, ξεκίνησε να ρωτά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά ποιες στιγμές ευχαριστήθηκαν περισσότερο στο GNTM αλλά και ποιες ήταν αυτές που τους πλήγωσαν.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η στιγμή που ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο πως νιώθει μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης και άμα δηλώνει ερωτευμένος. Το επίδοξο μοντέλο, που συγκινήθηκε αρκετά μόλις είδε την αγαπημένη του να φεύγει από το παιχνίδι, με την σειρά του απάντησε πως θεωρεί βαριά κουβέντα τον έρωτα και πως πρέπει να βγει έξω να δοκιμάσουν την σχέση τους αλλά ομολόγησε τελικά πως όντως αισθάνεται full in love.

GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο - «Έριξε» το διαδίκτυο

Η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο εδώ και μερικές μέρες έχουν κάνει γνωστό τον έρωτα τους και δεν κρύβουν πλέον ότι είναι επίσημα το πρώτο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3. Μάλιστα, η Μαριαγάπη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της με τον Αιμιλιάνο!

To GNTM 3 φτάνει στο τέλος του και αύριο θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό, με τους 4 παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Η Μαριαγάπη μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως είναι φανερό ότι είναι μια παίκτρια που συζητήθηκε και σχολιάστηκε αρκετά.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Αιμιλιάνο με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους τους έχουν στηρίξει.

Στο instastory της, λοιπόν, έγραψε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα πανέμορφα edits που ανεβάζετε»

η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο πλατό της φωλιάς των Κου Κου και αποκάλυψε για το πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Αιμιλιάνο: «Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμασταν από πριν ε και με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Η προσέγγιση έγινε ταυτόχρονα, ένα βράδυ που μιλούσαμε ήρθαμε πιο κοντά».