GNTM 3: Τεράστια ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Τεράστια ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό

Ο αποψινός ημιτελικός του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του με τους 5 φιναλίστ να βρίσκονται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Ποιος είναι αυτός όμως που έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε τελικά να πιει νερό;

Και οι 4 κριτές του παιχνιδιού ήταν πλήρως ευχαριστημένοι από την αποψινή επίδοση των παικτών με αποτέλεσμα να τα βρουν σκούρα στο ποιος τελικά πρέπει να αποχωρήσει.

Μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλλειμα, οι 5 εναπομείναντες παίκτες μπήκαν στο πλατό του GNTM γεμάτοι άγχος και αγωνία ενώ η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως δεν έχουν ορίσει παίκτη που είχε την καλύτερη φωτογραφία, γιατί και οι 5 τα πήγαν άψογα!

Τελικά, οι κριτές όσο και αν δυσκολεύτηκαν, κατέληξε από κοινού σε μια απόφαση. Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς θα αποχαιρετήσει το όνειρο του και θα επιστρέψει σπίτι του είναι ο Έντουαρντ!

Αυτή είναι η τετράδα του τελικού Με αυτό τον τρόπο, η τετράδα του τελικού είναι η εξής: Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Ηρακλής και Παρασκευή.

GNTM 3: Δεν εμφανίστηκε στο πλατό ο Άγγελος Μπράτης - Η έκτακτη ανακοίνωση από τους κριτές

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 φτάνει στο τέλος του και οι 5 φιναλίστ έφτασαν στο πλατό με σκοπό να κριθούν στην φωτογράφιση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε εκτάκτως από το πλατό.

Οι παίκτες αντίκρυσαν μόνο τους 3 κριτές μπροστά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανησυχίες και απορίες. Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε μέσω Skype.

Ο κριτής είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους παιδιά. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί σας σήμερα. Θέλω να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσατε μέχρι εδώ με την αξία σας. Τώρα ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε στο μέλλον».

Κανείς όμως εν τέλη δεν αποκάλυψε τον λόγο που απουσίαζε ο Άγγελος Μπράτης από το πλατό του ημιτελικού ενώ πριν μερικές μέρες ο κριτής έριξε τα καρφιά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!