GNTM 3: Η ατάκα «φωτιά» του Αντωνόπουλου για την Ρασέλ

Επέστρεψε και έριξε πάλι τα καρφιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η ατάκα «φωτιά» του Αντωνόπουλου για την Ρασέλ

Πριν από λίγο ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 με τους 4 φιναλίστ να βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή. Στο σημερινό catwalk, οι διαγωνιζόμενοι είχαν για παρέα όλους τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μετά από καιρό συνάντησε την Ρασέλ και δεν δίστασε να πετάξει πάλι την ατάκα του.

Ο “τυροκόμος” του παιχνιδιού λίγο πριν βγει στην πασαρέλα μίλησε στην κάμερα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμπάθεια του, την Ρασέλ.

Ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Ρασέλ» ξεσπώντας σε απίστευτα γέλια.

Η Ρασέλ μίλησε εξίσου λίγο μετά στην κάμερα και είπε: «Καταρχάς εγώ παιδιά όταν έφυγα το είχα πει “I will be back” γιατί τέτοιο model material που είμαι γιατί άλλωστε να μην είμαι back. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ”.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της πασαρέλας, ένας από τους 4 φιναλίστ θα αποχαιρετήσει το GNTM 3 ενώ ο νικητής θα αναδειχθεί με αυτόν τον τρόπο.

GNTM 3: Η ανακοίνωση των «κριτών» που πάγωσε τους παίκτες

Ο μεγάλος και φαντασμαγορικός τελικός του GNTM 3 μόλις ξεκίνησε και οι 4 φιναλίστ δηλώνουν πανέτοιμοι να αναδειχθούν νικητές και να κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα! Ωστόσο, οι κριτές τους ανακοίνωσαν κάτι που κυριολεκτικά τους.. «πάγωσε».

Η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο μπήκαν στο εντυπωσιακό σετ και οι κριτές τους καλωσόρισαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Αφού τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους, τους ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κάνουν ένα καθοριστικό catwalk, από το οποίο δυστυχώς θα αποχωρήσει απευθείας ένας, με τους υπόλοιπους τρείς να συνεχίζουν για την διεκδίκηση της νίκης.

Οι φιναλίστ φυσικά έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της ανακοίνωσης και δεν περίμεναν καθόλου αυτήν την ανατροπή.

Ωστόσο, μια έκπληξη τους επιφυλασσόταν λίγο αργότερα, καθώς στο catwalk θα τους συνόδευαν όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν στο παρελθόν από το σπίτι του GNTM 3, κάτι που φυσικά τους ευχαρίστησε πολύ.