Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια μαμά αφοσιωμένη στα δύο της αγοράκια. Η μητρότητα έχει μονοπωλήσει όλο της το ενδιαφέρον. Τίποτα δεν είναι εκείνο που μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζει δίπλα στα δύο μικρά πλασματάκια που έχει φέρει στον κόσμο. Αγαπάει να περνάει όλο το χρόνο της ημέρας μαζί τους.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο ίνσταγκραμ, το επιβεβαιώνει, καθώς τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανεβάζει, αφορούν κατά κύριο λόγο τα παιδιά της.

Τα δύο της αγγελούδια είναι και ο λόγος που πρόσφατα αρνήθηκε επαγγελματική συνεργασία. Η γνωστή παρουσιάστρια, δέχτηκε ακόμα μια φορά πρόταση συνεργασίας με τηλεοπτικό κανάλι, σχετικά με την παρουσίαση ψυχαγωγικού παιχνιδιού, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς προτεραιότητα αυτό τον καιρό δίνει μόνο στο μεγάλωμα των παιδιών της. Απολαμβάνει στιγμές από το μεγάλωμά τους, στην πιο όμορφη ηλικία τους.

Προτάσεις είχε δεχθεί και μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, κι η απάντηση ήταν η ίδια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί με τους συντρόφους τους (Φωτογραφίες)

Ο χρόνος της είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην οικογένειά της αυτό τον καιρό και φαίνεται πως δεν θέλει να το αλλάξει αυτό, τουλάχιστον προς ώρας. Έχει δώσει χρόνο στον εαυτό της, στο ρόλο της ως μητέρα, κι όταν εκείνη θεωρήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα επανέλθει στην επαγγελματική πορεία της.

Οι φετινές γιορτές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ξεχωριστές…

Οι φετινές γιορτές ήταν κάτι το ξεχωριστό για εκείνη. Ο στολισμός του σπιτιού, οι οικογενειακές βόλτες με τα παιδιά, τα δώρα, ήταν κάτι μοναδικό. Μεγάλη γιορτή για την παρουσιάστρια θα είναι η μέρα της Πρωτοχρονιάς, αφού γιορτάζουν τρία λατρεμένα της πρόσωπα, ο σύζυγός της, ο μπαμπάς της, κι ο λίγων μηνών γιος της, που κι εκείνος θα πάρει το όνομα Βασίλης, όπως ο πατέρας και ο παππούς του. Οι ετοιμασίες φέτος ήταν οι ωραιότερες και οι καλύτερες όλων.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!