My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Ακόμα μια εβδομάδα My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με ένα εντυπωσιακό gala! Όλες οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να βγουν νικήτριες αλλά δεν γινόταν να μην αποχωρήσει μια.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα, η Ειρήνη και η Άρτεμις. Η Χριστίνα σώθηκε από τις ψήφους των κοριτσιών ενώ οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στην Ειρήνη και την Άρτεμη. Ποια παίκτρια δεν αναγνώρισαν οι κριτές με την αλλαγή στην εμφάνιση της;

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα κι έδωσε την αρνητική της ψήφο στην Ειρήνη Σταυρινούδη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό του My style rocks

Χαμός επικράτησε στο σημερινό 15/10 επεισόδιο του My style rocks, αφού η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε ένα "καυτό" τσιφτετέλι στο πλατό με αφορμή την πασαρέλα μιας παίκτριας.

Συγκεκριμένα, Ειρήνη Σταυρινού παρουσίασε την δική της στιλιστική επιλογή σε συμπαίκτριες και κριτέ, ενώ από πίσω έπαιζε το κομμάτι «Βρήκα το κλειδί» της πολυσυζητημένης παίκτριας του Big Brother, Σοφίας Δανέζη.

Όταν η πασαρέλα ολοκληρώθηκε και η Ειρήνη πήγε δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, τότε η παρουσιάστρια το έριξε στο χορό και εντυπωσίασε τους πάντες. Δείτε ωστόσο και τις τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγο της

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση «φωτιά» του My style rocks

Μια αποχώρηση «φωτιά» έγινε γνωστή για το My style rocks και ήρθε η ανακοίνωση - επιβεβαίωση από την παρουσιάστρια του show, Κατερίνα Στικούδη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένας από τους κριτές που αγαπήσαμε, από σήμερα σταματάει τα γυρίσματα και θα τον βλέπουμε μόνο στο Gala.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη, η οποία με την σειρά της επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Περνάμε πολύ ωραία και το ευχαριστιέμαι όσο ποτέ. Είχα πάρα πολλά πρότζεκτ που τρέχανε πέρσι και δεν προλάβαινα καθόλου. Κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές. Ισχύει ότι ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει και ο Χάρης Χριστόπουλος παραμένει στα Gala. Χαίρομαι που το κάνω δεύτερη φορά, γιατί θα είχε μείνει μισή χαρά. Τα γυρίσματα δεν είναι πολύ εύκολα γιατί κρατάνε πολλές ώρες. Όταν έχεις ωραία παρέα και ωραίους συνεργάτες, είναι απολαυστικά και το τέλος ξεχνάς την κούραση», είπε η Κατερίνα Στικούδη.