Η μεγάλη κατάρα του Survivor: Το έπαθε και η Λάουρα Νάργες και ο Αλέξης Παππάς και πολλοί ακόμη

Μη σου τύχει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μεγάλη κατάρα του Survivor: Το έπαθε και η Λάουρα Νάργες και ο Αλέξης Παππάς και πολλοί ακόμη

Πολλά είναι τα πρόσωπα που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο και έδωσαν μάχη στους στίβους του Survivor, αλλά λίγα είναι αυτά που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν αρκετά τόσο κατά την παραμονή τους στο ριάλιτι όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο, για τους περισσότερους συμμετέχοντες είναι να... μπαίνουν δεσμευμένοι και να βγαίνουν... χωρισμένοι. Το έχετε παρατηρήσει; Επειδή εμείς το έχουμε παρατηρήσει, έχουμε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα παρακάτω:

Οι χωρισμοί που μονοπώλησαν την ζωή των Survivors

Παύλος Γαλακτερός

Xώρισε από την σύντροφό του Νεκταρία πέντε μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. «Παιδιά δε θέλω να σας κάνω να χαρείτε αλλά χώρισα. Γύρισα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση. Αλλάξανε πολλά. Έλειπα τέσσερις μήνες. Δεν έγινε κάτι αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει. Έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Δεν έχει social. Μεταξύ μας είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε χώρια, τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Χάρης Γιακουμάτος

Γιακουμάτος χωρισμός

Ο Χάρης Γιακουμάτος συμμετείχε στο Survivor του 2018. Δυο χρόνια μετά πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του, Μαρία Πανουσάκη με την οποία έχουν ένα γιο και ήταν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι.

Ελένη Χαμπέρη

Μία ακόμα παίκτρια που χώρισε μετά τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελένη Χαμπέρη και το είπε μόνη της:«Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας» (δείτε εδώ φωτογραφίες του συντρόφου της)

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Παπαδοπουλου πασχαλακης

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη το 2017 που συμμετείχε στο Survivor. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, η «μπλουλντόζα» χώρισε με τον γνωστό επιχειρηματία. Τα τελευταία χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Μιχάλης Μουρούτσος

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν σε σχέση με την Λάουρα Νάργες όταν ετοίμασε τις βαλίτσες του και πήγε στο Survivor. Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο αθλητής του τάε κβοντο τράβηξε χωριστούς δρόμους από την ξανθιά παρουσιάστρια. Πλέον και οι δύο έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους με νέους συντρόφους. Η Λάουρα Νάργες μάλιστα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Χρήστο Σαντικάι.

Αλέξης Παππάς

Survivor 5 αλεξης παππας

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός και μοντέλο κατόπιν έγινε και ο δεύτερος Bachelor. Όταν πήγε στον Άγιο Δομίνικο ήταν ζευγάρι με την Αλέσια Ντέμετζ (δείτε φωτογραφίες της εδω). Όταν αποχώρησε πήγε να την βρει στο Ντουμπάι. Κατόπιν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Στο ρόλο του The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Αθηνά New York. Μετά από λίγες μέρες όμως χώρισαν. Το τελευταίο διάστημα φήμες λένε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, αλλά η ίδια το διέψευσε λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι.