Survivor all star: «Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα» - Με το ένα πόδι έξω από το παιχνίδι ο Κατσούλης

Παρ' όλο που ήταν νικητής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα» - Με το ένα πόδι έξω από το παιχνίδι ο Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης ένας από τους νικητές του Survivor έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο χαμό γύρω από το όνομά του, όχι μόνο λόγω του τίτλου, που πήρε αλλά και μέσω της σχέσης του με τη Μαριλένα Ρουμελιώτη.

Πολλοί πιστεύουν, πως το ζευγάρι θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο στο all strar game, όμως οι ίδιοι και συγκεκριμένα ο Σάκης δεν επιβεβαιώνουν κάτι (δείτε εδώ τι απόφαση πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τα ζευγάρια του ριάλιτι), με τα σενάρια να μένουν εκτός να είναι ισχυρά, μαζί με τα νέα 3 άκυρα.

Σε ό,τι αφορά τον Τριαντάφυλλο, οι υποχρεώσεις του με συναυλίες στην Αμερική - Αυστραλία θα τον κρατήσουν μακριά, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα πρέπει με κάποιον τρόπο να πειστεί, γιατί δε θέλει να συμμετέχει και τέλος ο Αλέξης Παππάς, θα μείνει εκτός για άγνωστούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28/11 ο νικητής έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα του Alpha εξηγώντας, πως θα θέλει πολύ να βρεθεί στο ριάλιτι, όμως δεν έχει υπογράψει κάποιο προσύμφωνο σε σχέση με άλλα ονόματα (δείτε εδώ ποιοι θα βρεθούν στις καλύβες).

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τα προσύμφωνα στο survivor all star

«Έχουμε καιρό μπροστά μας, έχουν υπογραφεί πάρα πολλά προσύμφωνα, δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πει από την αρχή, πως θέλω να είμαι ένα από αυτά τα ονόματα», είπε ο Σάκης Κατσούλης.