GNTM 5: «Το ορθόδοξο αβάντ γκαρντ...» - "Σείστηκε" το Twitter με τη φωτογράφιση του GNTM 5

Το φοτουριστικό κόνσεπτ έφερε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Το ορθόδοξο αβάντ γκαρντ...» -

Μεγάλες εντάσεις είχε η αποψινή (28/11) φωτογράφιση του GNTM 5, μιας και τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν σε ένα φουτουριστικό κόσνεπτ, με έξτρα δυσκολία λόγω του σετ, στο οποίο τα ίδια τα μοντέλα θα έλεγχαν τον φωτισμό.

Συγκεκριμένα, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, τα κορίτσια έπρεπε να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

Τα disavantage της φωτογράφισης ήταν πολύ σκληρά (δείτε εδώ σε ποιες κοπέλες τα έδωσε η Μύρια), ενώ η Μύρια που είχε την καλύτερη φωτογραφία την προηγούμενη εβδομάδα, είχε την ευκαιρία να δει στα μισά του σετ της, τις φωτογραφίες της και να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδωσαν οι κριτές.

Μάλιστα, η απόδοση των κοριτσιών δεν ικανοποίησε τους κριτές και έτσι, ο Τάσος Σοφρωνίου διέκοψε την φωτογράφιση και δεν χαρίστηκε στα κορίτσια και με ένταση στη φωνή του, τους εξήγησε πως αυτή τη στιγμή, το σετ ποζάρει καλύτερα από εκείνες. Ο κριτής, πραγματικά ενοχλημένος, «έτριξε» τα δόντια στις διαγωνιζόμενες και τους εξήγησε πως αν δεν προσπαθήσουν πραγματικά, σε ένα κόσνεπτ που τις αναδεικνύει, θα φύγουν από τον διαγωνισμό.

Τα σχόλια του Twitter για τη φωτογράφιση του GNTM 5

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμη μία φορά, τα σχόλια του Twitter έπεσαν βροχή και όχι άδικα, αφού τα ρούχα των κοριτσιών έφεραν στο κοινό αναμνήσεις από την ιστορική συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision καθώς και από το χορευτικό των... «Πατ Κιουτ» στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

TAGS