GNTM 5: Ξέσπασαν σε κλάματα - Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Έφυγε λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Ξέσπασαν σε κλάματα - Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Η σημερινή φωτογράφιση (29/11) με φορέματα από ανακυκλώσιμα υλικά, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα μοντέλα του GNTM 5, τα οποία προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και να αναδείξουν τον ρούχο που σχεδιάστηκε πάνω τους από τους Έλληνες σχεδιαστές.

Οι κριτές διχάστηκαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ η ένταση δεν έλειψε για ακόμη μία μέρα από το πλατό ανάμεσα στον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά. Τα κορίτσια έφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα, μία ωστόσο είδε την πόρτα της εξόδου λίγο πριν το πολυπόθητο ταξίδι που ανακοίνωσαν οι κριτές στα μοντέλα.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5

Όσο δύσκολη ήταν η απόφαση για την διαγωνιζόμενη που θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία (δείτε εδώ ποια την πήρε τελικά), άλλο τόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για το μοντέλο που θα αφήσει οριστικά τον διαγωνισμό.

Στην τελική τριάδα βρέθηκαν η Μαρίττα, η Μάρα και η Γρηγοριάννα. Λίγο πριν το bottom 2, οι κριτές έδωσαν μία ακόμα ευκαιρία στη Μάρα, η οποία είχε ένα στραβοπάτημα στο σημερινό σετ.

Μαρίττα και Γρηγοριάννα βρέθηκαν αντιμέτωπες. Οι δύο φίλες συγκινήθηκαν πριν καλά καλά ακούσουν το αποτέλεσμα. Τελικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η κοπέλα που φεύγει από τον διαγωνισμό λίγο πριν το ταξίδι είναι η Γρηγοριάννα, γεγονός που έφερε δάκρυα στα μάτια των φίλων της.

Η 22χρονη Γρηγοριάνα είναι Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μένει στην Κύπρο ενώ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια της οικογένειας. Σπουδάζει παιδαγωγικά ενώ από τα 18 της ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει κάνει φωτογραφίσεις, καμπάνια για περιοδικό ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλες και τώρα ήρθε με φόρα στο GNTM. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ίδια λέει, είναι η ευγένεια, η ευαισθησία, η δύναμη αλλά και το πείσμα της.