«Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Δεν γνώριζε το τραγούδι του...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στη σκηνή του Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 3/12 ανέβηκαν ήδη πολλά ζευγάρια και ένα από αυτά ήταν και ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου για να ερμηνεύσουν μία από τις καινούριες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτικό κομμάτι, που ταιριάζει στο ζεύγος (δείτε εδώ τι απάντησαν για τον γάμο τους), το οποίο προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, κλείνοντας την εμφάνισή τους με τον πιο γλυκό τρόπο: αντικρυστά και ακουμπώντας τα κεφάλια τους.

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, με τους περισσότερους να λένε πως δεν τους ταίριαζε και πολύ εν τέλει, με την Δέσποινα Βανδή ιδιαίτερα να εξηγεί πως το τραγούδι της φάνηκε αρκετά φλατ στην περίπτωσή τους. Ο Νίκος Κοκλώνης τότε την διέκοψε για να της πει πως δεν φταίει το κομμάτι, διότι είναι trend, όμως εκείνη επέμεινε στο ότι δεν το γνωρίζει.

«Ήταν φλατ. Μου έχει τύχει να ακούσω κάποια τραγούδια που δεν μου είναι γνώριμα όσο κι αν λέει ο Νίκος και ο Σταμάτης ότι είναι μεγάλη επιτυχία, εγώ δεν το γνώριζα αυτό το κομμάτι, αλλά δεν έχει καμία σημασία», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτό το κομμάτι».

Τι γνώμη θα έχει, άραγε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γι' αυτό;