Survivor all star: «Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο...» - Ο Δάντης ''πετσόκοψε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου με την Καρολίνα

Όσα δήλωσε για το Βο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο...» - Ο Δάντης ''πετσόκοψε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου με την Καρολίνα

Πρώτο θέμα συζήτησης έχουν γίνει ο Βο, η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος με το σκάνδαλο να αφορά στην απιστία της κοπέλας, η οποία ήταν επιβεβαιωμένα από τον τραγουδιστή σε σχέση πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Από την άλλη βλέπουμε το Βο να κάνει δηλώσεις για όσα είδε να εξελίσσονται στην κρυφή καλύβα στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα να επιβεβαιώνει, πως μετά από όλα αυτά χωρίζει και μάλιστα δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαυρία.

Στο πλευρό του φυσικά και έχει πολύ κόσμο εντός και εκτός παιχνιδιού με το ερωτευμένο ζευγάρι - που μόνο ευχάριστα απασχολεί τα μέσα - Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου να τον στηρίζουν ανοιχτά (δείτε εδώ την ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Καρολίνα).

Μέσα από το Survivor all star, στο οποίο αγωνίζεται η Ασημίνα βγήκε και είπε όσα γνωρίζει και νιώθει σχετικά με το νέο ειδύλλιο και την απιστία, με την στάση της να είναι υπέρ μιας πλευράς.

«Τον Σάκη και την Μαριαλένα δεν τους είχε καταγράψει κάποια κάμερα από ό,τι κατάλαβα, αλλά τον Μάριο και την Καρολίνα. Οπότε καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να έχει εκτεθεί και πάω να προλάβω μια κατάσταση, αλλά με μέτρο πάντα γιατί δεν μου πέφτει λόγος. Τόσο όσο. Δηλαδή είπα αυτό, κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα γιατί δεν μου πέφτει και λόγος τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, στο σπίτι τους ή οπουδήποτε.

Απλά επειδή είμαι στον ίδιο χώρο με ένα άτομο κι επειδή γνωρίζω και κάποιον άλλον έξω, δεν θέλω από όλο αυτό να στενοχωρηθεί κάποιος. Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πάρα πολύ καλά κάποια πράγματα και καταστάσεις και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι κι άνθρωποι άλλοι και πολύς κόσμος. Δεν νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα, αν συμβαίνει κάτι κι υπάρχει γιατί η ποινή δεν πήγε στον Σάκη και στην Μαριαλένα αλλά ο λόγος του Λιανού ήταν για τον Μάριο και την Καρολίνα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Ασημίνας.

Από την άλλη και ο σύντροφος της πήρε με λίγα λόγια θέση με τις δηλώσεις του να ακούγονται την Τετάρτη 25/1 μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας.

Το σχόλιο του Χρήστου Δάντη για το φλερτ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα

«Στεναχωρηθεί; Τι εννοείται; Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι για τον Μπο. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Είμαι χαρούμενος για τον Μπο», είπε ο Χρήστος Δάντης.