Survivor All Star - Καρολίνα: Έμαθε στον αέρα του Πρωινού μας ότι ο Πρίαμος έχει σχέση - Η αδιανόητη αντίδρασή της

«Δεν μου είπε ποτέ ότι έχει σχέση! Την Ελευθερία την ξέρω και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor All Star - Καρολίνα: Έμαθε στον αέρα του Πρωινού μας ότι ο Πρίαμος έχει σχέση - Η αδιανόητη αντίδρασή της

Το πρωί της Παρασκευής 27/1 επιτέλους συνέβη αυτό που πολλοί Survivor φας ανέμεναν καρτερικά. Η πρώτη συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το All Star προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού μας και ήταν πραγματικό πολύ ενδιαφέρον!

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας μίλησε πολύ ανοιχτά για ό,τι ένιωσε στο ριάλιτι και μάλιστα την είδαμε να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, αφού αναφέρθηκε για αρχή στο φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και σε όσα συνέβησαν με τους δυο τους πίσω από τις κάμερες και κανείς δεν πήρε χαμπάρι.

Highlight της συνέντευξη η στιγμή που έμαθε από τον δημοσιογράφο πως ο Μάριος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποίο λίγο πριν αποχωρήσει η Καρολίνα την «σταύρωσε» με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ τι ανέβασε).

Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω.

Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον.

Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά.

Δείτε επίσης: «Τι άλλο θα ακούσω γι' αυτή την ξεπέτα ρε παιδιά» - Το twitter σπάει πλάκα με τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για τον Πρίαμο

Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου

Τέλος τα συναισθήματα δεν τα ελέγχεις, όταν δεν έχουν νόημα, δεν έγινε κάτι με κακή πρόθεση. Στημένο; Εντάξει έχει ακουστεί...», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Στη συνέχεια για όλα τα παραπάνω είδαμε να παίρνει θέση η μητέρα της Καρολίνας, η οποία ήταν ζωντανά καλεσμένη στην εκπομπή για πρώτη φορά, με τις τοποθετήσεις της να είναι υπέρ του παιδιού της.

«Της έτυχε να ερωτευτεί με τον Μάριο της, εγώ αισθάνομαι μια χαρά. Πιστεύω ναι είναι ερωτευμένη. Περιμένω να τη δω. Ήταν πολύ ξαφνικό αυτό, που ένιωσε ήταν αυτό, που λέμε έπαθε ένα κλικ. Νομίζω ότι υπάρχει έρωτας και από τις δύο πλευρές», είπε η μαμά της Kαρολίνας

Γενικότερα φαίνεται, πως η μαμά της αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα τα συναισθήματα του παιδιού της και έτσι έμεινε περισσότερο στα λόγια της κόρης της για το Μάριο και λιγότερο για το Βο.

Φυσικά και η κυρία Ζωή αναφέρθηκε στον ράπερ και στο αν γνώριζε τη σχέση του παιδιού της με το Βο, καθώς από την πλευρά του είχε ειπωθεί ότι γνωρίζονται και πως έχουν και πολύ καλές σχέσεις.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ οικειοθελής αποχώρηση - Μόλις έγινε γνωστό

«Τις 2 - 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ''Καλώς του Survivors''. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας.

Τέλος, σε ότι αφορά τη σχέση της Καρολίνας με το Βο μετά από όσα συνέβησαν, η ίδια αποκάλυψε πως χαίρεται που δε θα της δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί...δείτε εδώ τη συνέχεια και το λόγο!