Survivor All Star spoiler 29/01: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 29/01: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει απόψε 29/1 στο Survivor All Star μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, η οποία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με τις δηλώσεις της, όσον αφορά τον Μάριο Πρίαμο και τον Μπο.

Διαβάστε περισσότερα: Αλλαγές στο Survivor All Star - Ποια μέρα θα προβάλλεται η αποχώρηση αντί για Τετάρτες

Το αποψινό 29/1, μάλιστα, τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το "παράπονο" της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι ψίθυροι στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Οι παίκτες, να υπενθυμίσουμε, πως θα αγωνιστούν για την 1η ασυλία της εβδομάδας αλλά και για έπαθλο φαγητού... Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκείνοι που θα πάνε στο Συμβούλιο ήρεμοι, χαλαροί και πάνω από όλα χορτάτοι θα είναι οι... Κόκκινοι, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει από χθες.

Όσον αφορά τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, αυτός δεν είναι άλλος από τον... Κρις Σταμούλη, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού, μιας και κατηγόρησε ευθέως την Μαριαλένα και την Καρολίνα ότι δεν έπρεπε να συναντιούνται στα κρυφά με τα αγόρια τους!