Survivor All Star: Με το ένα πόδι έξω η Αφροδίτη Σκαφίδα - Τι συνέβη

Τελευταία εξέλιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Με το ένα πόδι έξω η Αφροδίτη Σκαφίδα - Τι συνέβη

«Βόμβες» μεγατόνων «πέφτουν» σήμερα, Δευτέρα 30/1, όσον αφορά το Survivor All Star και πράγματα που έχουμε ή δεν έχουμε δει ακόμα. Μετά την απίστευτη είδηση πως το νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο μετά την Καρολίνα και τον Μάριο είναι δυο γυναίκες (δείτε εδώ ποιες), έφτασαν στα αυτιά μας και κάποια δυσάρεστα νέα για την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα κατάφερε το 2019 να λάβει την 4η θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ενώ φέτος επέστρεψε και δεν δέχεται τίποτα λιγότερο πέρα από το έπαθλο! Μπορεί τότε να είχε κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και να είχε κερδίσει τον κόσμο με τις αθλητικές της επιδόσεις αλλά φέτος, δυστυχώς για εκείνη, φαίνεται πως μπλέκει και στο κουτσομπολιό του Άγιου Δομίνικου κι αυτό δεν της κάνει καθόλου καλό στην εικόνα της.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 29/1, δε, η Αφροδίτη έβγαλε πολύ μένος για το πως αντέδρασε ο Μάριος στην αποχώρηση της Καρολίνας και το κλέφτικό της σφύριγμα μάλλον της γύρισε μπούμερανγκ.

Οι τηλεθεατές δεν μπόρεσαν, εννοείται, να μην το σχολιάσουν στο twitter και το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Το παρελθόν έχει δείξει πως αν δεν είσαι αγαπητός στο κοινό... αργά ή γρήγορα παίρνεις τον δρόμο της επιστροφής...

Όσα γράφονται για την Αφροδίτη Σκαφίδα