Survivor all star: Παίχτηκε στον πόντο το αποτέλεσμα - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Δεν το περίμενε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Παίχτηκε στον πόντο το αποτέλεσμα - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Εκτός προγράμματος είδαμε να βγαίνει το σημερινό (31/1) επεισόδιο του Survivor all star, καθώς αρχικά οι μπλε βρέθηκαν εκεί για βγάλουν άλλον έναν συμπαίκτη του στον τάκο και τελικά μόνο αυτό δεν έγινε.

Η απόφαση του Μπάρτζη να δώσει στεγνά την Ασημίνα και τη Δαλάκα για κατοχή τσιγάρων και κινητού στη ζούγκλα είχε ως αποτέλεσμα να τις αποβάλλει ο Λιανός από το παιχνίδι (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του).

Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση για το Survivor all star

Έτσι λοιπόν, η ψηφοφορία των μαχητών πήγε λίγο πίσω, ωστόσο όπως σας είχαμε τονίσει και εμείς, με μικρή διαφορά εν τέλει, η Ρία Κολοβού είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' Δαλάκα & Ασημίνα για παράνομο κινητό

Ανάστα ο Κύριος θα λέγαμε, πως έγινε στο σημερινό (31/1) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star με τον Νίκο Μπάρτζη να ρίχνει την απόλυτη βόμβα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στις 2 ομάδες.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι μπλε στην κάλπη, ο Νίκος διέκοψε - ενώ νωρίτερα έτρεμαν τα πόδια του - και είπε μπροστά σε όλους, πως είδε άτομο από την ομάδα του να έχε κινητό στην κατοχή του

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, έμειναν όλοι κόκκαλο με τον Καραγκούνια να ορίεται και να φωνάζει στον Μπάρτζη να δώσει το όνομα αυτού, που παραβιάζει τους κανόνες.

Ο ίδιος δε δίστασε, σηκώθηκε όρθιος και κατονόμασε την Ασημίνα και τη Δαλάκα, όσο οι παίκτες έβγαιναν ένας ένας έξω, έξαλλοι με την αδικία...