Survivor All Star spoiler 1/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτό και αν είναι... ανατροπή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 1/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Χαμό έχουν προκαλέσει τα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star. Αρχικά γιατί οι Μαχητές εδώ και ημέρες έχουν χάσει ασυλίες και έπαθλα, ενώ από την άλλη Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν λόγω του ότι τις εντόπισαν με κινητό στο χέρι (βέβαια, κινδυνεύει με αποχώρηση ακόμη ένας).

Ειρωνικό όμως είναι το γεγονός πως μετά από αυτή τους την πράξη, έρχεται το έπαθλο επικοινωνίας. Δηλαδή άλλο λίγο να περίμεναν, θα είχαν μιλήσει με κάποια από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα είχαν μάθει πως είναι η οικογένεια τους, έτσι δεν θα χρειαζόταν να παρανομήσουν και να χάσουν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Η ομάδα που θα κερδίσει λοιπόν τον επόμενο στίβο μάχης πέρα από το έπαθλο φαγητού που θα είναι ταχίνι με ψωμί, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που δεν θα είναι άλλο από το κλασικό πατροπαράδοτο twitter.

Διαβάστε επίσης: Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" - Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star

Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη, μάλιστα, πολλοί θα το δουν με πείσμα μετά από αυτό που συνέβη με τις δυο παίκτριες. Το παιχνίδι όπως κάθε φορά άλλωστε θα είναι αρκετά κουραστικό, ειδικά για αυτούς που είναι λιγότερο φαγωμένοι.

Η ομάδα σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, που θα κερδίσει και θα δει τα tweets θα είναι...αυτή των Μαχητών, που επιτέλους θα δουν μια άσπρη μέρα.

UPDATE

Είχαμε τεράστια ανατροπή, με τις πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία μας να αναφέρουν πως τελικά κερδίζουν ξανά οι Διάσημοι!!!!

Survivor All Star spoiler 5/2

Αυτές αντικαταστούν Δαλάκα - Ασημίνα

Αφού έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο μεγάλο έπαθλο, έχει αρχίσει να δρομολογείται και η επάνδρωση της Κόκκινης ομάδας η οποία μετρά πλέον δύο άτομα λιγότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και τα όσα γνωρίζουμε ήδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από πρώην παίκτες που περιμένουν να μπουν στο φετινό παιχνίδι. Τρία ονόματα, όμως, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή αυτής:

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και Ειρήνη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και φούντωσε τις φήμες).