Survivor All Star: Με γεμάτες τσέπες θα γυρίσει η Ασημίνα - Το ποσό που θα της δώσει ο Ατζούν

Πως την γλίτωσαν έτσι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Με γεμάτες τσέπες θα γυρίσει η Ασημίνα - Το ποσό που θα της δώσει ο Ατζούν

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με την αποκάλυψη των δυό παικτριών του Survivor All Star, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες πιάστηκαν με κινητό από την παραγωγή (δείτε εδώ την ανακοίνωση από τον Λιανό).

Ο Νίκος Μπάρτζης, ήταν αυτός που τις "ξεμπρόστιασε" μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες τους και το τηλεοπτικό κοινό, όπως είχε κάνει και με τον Κατσούλη και την Ρουμελιώτη (δείτε εδώ στυγμιότυπο). Βέβαια, συζητήσεις πλέον γίνονται για τα χρηματικά ποσά που θα πάρουν οι διαγωνιζόμενες αφού αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το ποσό που θα πάρει η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Φήμες ήθελαν τις δύο παίκτριες να πληρώνουν ρήτρα αφού έσπασαν έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, που είπαν το πρωί της Τετάρτης (1/2), οι παίκτριες δεν θα πληρώσουν κάποια ρήτρα, αντιθέτως θα πληρωθούν κανονικά τα συμφωνηθέντα χρήματα.

Οι φήμες ήθελαν τόσο η Κατερίνα όσο και η Ασημίνα να πληρώνουν από 100.000 ευρώ ως ρήτρα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Ο Acun σε meeting που είχε κάνει με τους παίκτες πριν ξεκινήσει το ριάλιτι, είχε ξεκαθαρίσει πώς η παραβίαση αυτή δεν θα έχει πισωγύρισμα.

«Τους είχε πει αν φάτε, δεν με νοιάζει, αλλά αν μιλήσετε σε κινητό θα απομακρυνθείτε» είπε η Έλενα Πολυκάρπου που είχε και το ρεπορτάζ.

Ο δε Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πώς οι συμπαίκτες τους δεν τις ήθελαν καν μέσα στο συμβούλιο και για αυτό δεν τις είδαμε σε κανένα πλάνο μετά τον χαμό που προκλήθηκε.

Στο συμβόλαιο κάθε παίκτη υπάρχει ρήτρα και ποινή, σαν χρηματικό πρόστιμο, σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος κανόνας. Ειδικά σε περίπτωση αποβολής. Ωστόσο, οι συνεργάτες του Ατζούν αποφάσισαν να δώσουν κανονικά τα χρήματα μετά από τέσσερις εβδομάδας, σε Δαλάκα και Ασημίνα.

Απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 5.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, για τους παίκτες. Τέσσερις εβδομάδες έμειναν μέσα Ασημίνα και Δαλάκα, αυτό σημαίνει 20.000 ευρώ σε καθεμία.

Οικονομική λίστα
Δαλάκα 20.000
Χατζηανδρέου 20.000
Καλύβα 15.000
Βαλαβάνη 10.000
Κονδυλάτος 5.000
Ανδριώτου 3.500