Survivor All Star highlights 2/2: Τον έδιωξαν από το παιχνίδι και δεν χαιρέτησε κανέναν! Κίνδυνος να αποχωρήσει όλη η Μπλε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 2/2: Τον έδιωξαν από το παιχνίδι και δεν χαιρέτησε κανέναν! Κίνδυνος να αποχωρήσει όλη η Μπλε

Το χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star ήταν για ακόμη μια ημέρα ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις, αφού ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η αποχώρηση επίσης ήταν.... συγκλονιστική και σοκαριστική και για τις δυο ομάδες, Μαχητών και Διασήμων.

Οι Μπλε από την άλλη, αποχώρησαν χθες στην μέση του αγώνα και όπως προειδοποίησαν αυτό θα συμβεί ξανά αν δεν παίξουν σωστά οι Κόκκινοι.

Αναλυτικά τα 2/2 highlights του Survivor All Star

Μεγάλος σεισμός στην παραλία των διάσημων - ''Ταρακουνήθηκε'' ολόκληρη η καλύβα

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πως τα ευτράπελα θα είναι καθημερινό φαινόμενο για τις δύο ομάδες, που αγωνίζονται στο Survivor all star, καθώς μπλε και κόκκινοι έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες.

Εκτός λοιπόν από την αφαγία και το γεγονός, πως οι παίκτες κοιμούνται σε καλύβες την Πέμπτη 2/2 οι διάσημοι συγκεκριμένα έμελλε να δουν άλλο ένα σκληρό πρόσωπο του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, από τον Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος για αρχή πήγε να πέσε μέσα στη φωτιά και να έχουμε άλλα πολύ χειρότερα...

Δείτε επίσης: «Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» - Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor

Αφού λοιπόν, γλιτώσαμε τον Σώζοντα στη συνέχεια τη στιγμή, που πήγαν να κοιμηθούν οι κόκκινοι ένας μεγάλος σεισμός τους ξύπνησε με τον Κόρομι να προσπαθεί να βρει τα ρίχτερ (4,8 με 5,2) και το επίκεντρο της δόνησης.

«Θέλω το...» - Ασύλληπτο ''πλάγιασμα'' από το Βασάλο στην Εύη Σαλταφερίδου

Αφού ξεπέρασαν το σοκ συνέχισαν τον ύπνο τους, όσο στην καλύβα των μπλε επικρατούσαν συζητήσεις για το παίκτη, που θα αποχωρήσει από το συμβούλιο, αφού όλοι οι υποψήφιοι ήταν από την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου είχε μια έντονη ανησυχία και ανασφάλεια, πως ίσως θα ακουστεί το δικό της όνομα με τους συμπαίκτες της να κάνουν χιουμοριστικά σχόλια και να διεκδικούν αντικείμενα τους.

Από όλα θα πρέπει να πούμε, πως ξεχωρίζει αυτό του Βασάλου, ο οποίος με μεγάλη άνεση της ζήτησε το...μπουστάκι της με την παίκτρια να απαντάει: «Μήπως θες το μαγιό;».

«Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;», είπε ο Βασάλος.

Δείτε επίσης: Ήταν ζευγάρι και το κρατούσαν κρυφό; Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα των Μπλε

Παραλίγο να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος - Διέκοψαν οι διασώστες το παιχνίδι

Ένα πολύ έντονο αγώνισμα αποφάσισε η παραγωγή του Survivor all star να βάλει τους διαγωνιζόμενους να παίξουν.

Η πάλη λοιπόν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λήγει με τον παίκτη, που καταλήγει μέσα στην πισίνα έχει φέρει τραυματισμούς και πολύ έντονα σχόλια, με το περιστατικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου να δημιουργεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο πειρατής τα έβαλε με τον Κόρομι και δεν έφτανε αυτό, αφού πολύ σύντομα έπεσε στο νερό φοβούμενος μην πνιγεί. Οι διασσώστες τον ανέσυραν όμως κατευθείαν και η ανησυχία έληξε...

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».

Απίστευτο σκηνικό - Δεν ήθελαν το έπαθλο και αποχώρησαν με το κεφάλι ψηλά

Ο αγώνας, όπως είδαμε διεκόπη πολλές φορές και μάλιστα ένας παίκτης παραλίγο να πνιγεί μέσα στην πισίνα. Έτσι λοιπόν, ο Λιανός ανακοίνωσε, πως στο 8-6 για να αποφευχθούν τα ατυχήματα το αγώνισμα θα σταμάταγε εκεί...

Το νούμερο των νικών ήταν υπέρ των μπλε, ωστόσο επειδή τα επεισόδια και οι διαφορές τους με τους κόκκινους ήταν πολλές, αποφάσισαν να τους χαρίσουν το έπαθλο σε ένδειξη υπερηφάνιας.

Από την άλλη οι διάσημοι δε δέχτηκαν το έπαθλο και έτσι, όπως σας τα είχαμε πει και εμείς....το έπαθλο δεν κατέληξε πουθενά.

«Δε φάγαμε το έπαθλο σας ρεεε» - ''Κάγκελο'' οι μπλε με την κίνηση των κόκκινων

Το σκορ ήταν υπέρ των μπλε, επειδή ωστόσο τα χτυπήματα ήταν πολλά και έντονα η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει και τους χαρίσει την νίκη. Οι ίδιοι ωστόσο επειδή είχαν νευριάσει με την αντίπαλη ομάδα δεν δέχτηκαν το έπαθλο φαγητού, τους το παραχώρησαν και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά.

Από τη μεριά τους οι κόκκινοι όμως δε δέχτηκαν ούτε εκείνοι την κίνηση αυτή και έτσι με στυλ και ύφος ανακοίνωσαν στο συμβούλιο του νησιού, πως δεν έφαγαν με τους μπλε να κοιτάζουν σαστιμένοι.

Επεισοδιακή σκηνή αποχώρησης - Δε χαιρέτησε κανέναν και το ''έβαλε'' στα πόδια

Το spoiler μας είχε κυκλοφορήσει από νωρίς και για άλλη μια φορά σας είχαμε ενημερώσει πολύ σωστά (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter πριν καλά καλά γίνει η αποχώρηση) πως σήμερα θα έφευγε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής του παιχνιδιού.

Αυτό όμως, που δεν είχαμε προβλέψει ήταν αφενός τα δάκρυα του Καραγκούνια τη στιγμή της ανακοίνωσης και αφετέρου τη στάση του Κώστα, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση, δε χαιρέτησε κανέναν και απλώς πήρε τη δάδα του και έφυγε μια για πάντα....