The Voice: «Μπορεί να φαίνομαι άνετος αλλά...» - Η επική ατάκα του Πάνου Μουζουράκη στον Στέφανο Κορκολή

Μάλλον είναι μεγάλος θαυμαστής του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Μπορεί να φαίνομαι άνετος αλλά...» - Η επική ατάκα του Πάνου Μουζουράκη στον Στέφανο Κορκολή

Ο Πάνος Μουζουράκης στο αποψινό επεισόδιο (4/2) του The Voice είχε την χαρά και τη τιμή να έχει στην παρέα του τον Στέφανο Κορκόλη. Ο γνωστό τραγουδιστής και κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΙ, που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είναι για ακόμη μια φορά ερωτευμένος (δείτε εδώ με ποια) υποδέχτηκε τον σπουδαίο ερμηνευτή στις πρόβες με τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του.

Βέβαια, κατα την διάρκεια της πρόβας με τον Στέφανο Κορκόλη, ο Πάνος Μουζουράκης είπε κάποια λόγια για τον τραγουδιστή και του εξέφρασε την χαρά του, που βρίσκεται εκεί μαζί του.

Η επική ατάκα του Μουζουράκη στον Κορκόλη στις πρόβες του The Voice

Ο Πάνος Μουζουράκης, θέλησε να υποδεχτεί με τα πιο γλυκά λόγια τον Στέφανο Κορκολή και το έκανε με τον πλέον τρυφερό τρόπο καθώς είπε ότι νιώθει πολύ «μικρός» καλλιτεχνικά μπροστά σε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε έχοντας μέσα του τη μουσική.

Ο Στέφανος Κορκολής από την πλευρά του μίλησε επίσης με τα πιο γλυκά λόγια για τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο, με τα καλύτερα λόγια. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και όταν ο Πάνος είπε ότι είναι αρκετά αγχωμένος, ο Κορκολής τον διόρθωσε λέγοντάς του πως άγχος και μουσική δεν πάνε μαζί.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν την πρόβα με τους παίκτες της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη που είχαν να δώσουν μία σκληρή μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, μπορεί να φαίνομαι άνετος, αλλά τρέμει το φιλοκάρδι μου, να ξέρετε», ξεκίνησε τα λόγια του ο Πάνος Μουζουράκης.