Παράδεισος των κυριών (6/2): «Ή θα μου πεις πού βρήκες τόσα λεφτά ή θα σε θάψω εδώ μέσα» - Σκηνές που καθηλώνουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (6/2): «Ή θα μου πεις πού βρήκες τόσα λεφτά ή θα σε θάψω εδώ μέσα» - Σκηνές που καθηλώνουν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών. Η αγωνία για τον Αγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της και όχι μόνο (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν).

Οι σημερινές 6/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον, καθώς η Ντέπυ του τηλεφωνεί και του κάνει ζήλιες μπροστά στη Βικτώρια αλλά και την Αμαλία.

Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση με την Πιπίτσα, η οποία δείχνει αυτή τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μην αφήσει τον Μάρκο να φύγει από τον γάμο τους. Στο μεταξύ η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη: «Ή θα μου πεις πού βρήκες τόσα λεφτά ή θα σε θάψω εδώ μέσα», του φωνάζει, αλλά και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα.

Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν, ενώ η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της και μιλάει με τη Ζηνοβία: «Πες μου σε παρακαλώ, ο Ντίνος είναι καλά; Δεν επικοινωνεί καθόλου μαζί μου», ανησυχεί και η Ζηνοβία κάνει την γκάφα: «Καλά είναι αλλά έχει έρθει και η γυναίκα του η Λιζέτα με την κόρη του και καταλαβαίνεις», της λέει.

Διαβάστε επίσης: Τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών: «Η Μιράντα έχει...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Ο γάμος και οι αποκαλύψεις για την σειρά «Παράδεισος των Κυριών»

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μίλησε η Σμαράγδα Αδαμοπούλου και η Δέσποινα Τσούτσα, η «Τζένη» και η «Κούλα» από τον «Παράδεισο των κυριών».

Οι ευγενικές πωλήτριες του πολυκαταστήματος, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά τους, μίλησαν για όλα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στην Δέσποινα Τσούτσα για τον αν θα παντρευτεί τον Πασχάλη, εκείνη είπε: «Θα παντρευτώ! Το ήθελα πάρα πολύ, τον κυνήγησα πάρα πολύ τον Πασχάλη και νομίζω ότι θα μου την κάνει τη χάρη… Δεν έχω ντυθεί νυφούλα ακόμα…».

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μας αποκάλυψε για το ρόλο της: «Με τον Μεμά θα είμαστε μαζί, θα είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του όπως κι εκείνος με μένα…».

Για το αν ο Ντίνος θα είναι τελικά με την Αμαλία ή την Μιράντα, η Δέσποινα απάντησε: «Ή με κάποια άλλη; Δεν ξέρω…» και η Σμαράγδα συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η πρώην σύζυγος του ή μπορεί να είναι και ψέματα όλα αυτά για να παγιδεύσουν τον Ντίνο. Θα δείξει η πορεία».

Όσον αφορά στο παιδί: «Υπάρχει ένα παιδί. Ένα παιδάκι το έχουμε δει εδώ στα γυρίσματα, αλλά δεν ξέρουμε ποιου είναι», λέει η Δέσποινα Τσούτσα.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην υπόθεση Φιλιππίδη, για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και για τις προηγούμενες δουλειές τους.