Survivor all star: Της έδωσε υπόσχεση μπροστά σε όλους - ''Έλιωσε'' ο Πρίαμος με το μήνυμα της Καρολίνας

Δεν κρατιούνται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Της έδωσε υπόσχεση μπροστά σε όλους - ''Έλιωσε'' ο Πρίαμος με το μήνυμα της Καρολίνας

Με συγκίνηση ξεκίνησε το έπαθλο επικοινωνίας, που απόλαυσαν οι διάσημοι στο Survivor all star την Τετάρτη 8/2 με την ομάδα να έχει την τύχη να δει μηνύματα φίλων και συντρόφων.

Ένας ένας λοιπόν οι κόκκινοι κάθισαν μπροστά από την οθόνη με τον Μάριο Πρίαμο να κάνει την απόλυτη έκπληξη στο κοινό, αφού δέχτηκε μήνυμα από τη νυν κοπέλα του;

Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα Καλύβα στο Μάριο Πρίαμο στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor all star

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι μαζί, αλλά εν τέλει η Καρολίνα Καλύβα ήταν αυτή, που έστειλε στον κύπριο παίκτη ως φίλη του, με τον ίδιο να διαβάζει τα λόγια της και να ''λιώνει'' μπροστά από την οθόνη, δίνοντας της μάλιστα και μία υπόσχεση για τη στιγμή, που θα τη συναντήσει.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η σχέση αυτή - όποια και αν είναι - ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι, με την Καλύβα να νιώθει τόσο έντονα για τον Πρίαμο, σε σημείο, που απίστησε το Βο, που ήταν μαζί του (δείτε εδώ την υπόσχεση, που είχε δώσει ο Πρίαμος στο Βο για την Καρολίνα).

Όλο το παρασκήνιο για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Πρίαμο

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 η Καρολίνα Καλύβα, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια για την καταγωγή της), η οποία πριν φύγει έκανε "χαμό", εφόσον το φιλί της με τον Μάριο Πρίαμο συζητιέται κάθε μέρα σε όλες τις εκπομπές, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, ξεκινώντας από την γνωριμία της με τον Κύπριο και σύντροφο της Ελευθερίας Ελευθερίου (δείτε εδώ το δώρο που έχει κάνει και στις δύο), φτάνοντας μέχρι και στον χωρισμό της με τον Bo, αλλά και όσα συνέβησαν πραγματικά σε εκείνη την καλύβα στο δάσος.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε εξηγώντας εάν γνώριζαν τι είχε καταγραφεί από το drone: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε», ανέφερε έπειτα για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της.

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η αποχώρησή της οφείλεται σε αυτό το ειδύλλιο, απάντησε: «Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο».

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα συναισθήματά της στο παιχνίδι και το τι σκεφτόταν για τη σχέση της στην Ελλάδα, τόνισε:

«Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή».

«Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τους τρεις αγαπημένους της παίκτες, η Καρολίνα ξεχώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.