Survivor All Star trailer 5/3: «Ήρθε η Ελευθερία και μου λέει...» - Η Ελευθερίου πετάει "βόμβα" για την σχέση Παναγιώταρου και Σχίζα

Ξεφτιλίζονται δημόσια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 5/3: «Ήρθε η Ελευθερία και μου λέει...» - Η Ελευθερίου πετάει

Μετά το σκάνδαλο με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, αλλά και αυτό της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Ελευθερία Ελευθερίου στοχοποιεί τη σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Ήδη από το χθεσινό 4/3 επεισόδιο στο Survivor All Star επικρατεί μεγάλος πανικός.

Συγκεκριμένα, μετά το μεταξύ τους επεισόδιο την Παρασκευή 3/3 λίγο πριν το αγώνισμα, η Ελευθερία πέρασε στην αντεπίθεση και χθες είδαμε να αποκαλύπτεται πως τον πλησίασε και του είπε κάτι για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που τον έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά.

Εμείς δεν είδαμε τι ακριβώς του είπε μπροστά στην κάμερα, αλλά οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στη συνέχεια, μας έκανε να καταλάβουμε πως ήταν πολύ σοβαρό (δείτε εδώ το βίντεο). Ωστόσο, ο ίδιος μέχρι και σήμερα θα πει πως είναι ψέματα, χωρίς πάντα να αναφέρει τι ακριβώς του είπε.

Το σημερινό λοιπόν επεισόδιο ξεκινάει με τον Στάθη Σχίζα να λέει: «Το να προσπαθεί να διαλύσεις έναν άνθρωπο χτυπήματα κάτω από την ζώνη... Με ποιο δικαίωμα να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας θα τον υπερασπιστεί και θα επιτεθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας πως όλο αυτό το έχει βγάλει από το μυαλό της, με τον Στάθη να μπαίνει επίσης στο παιχνίδι. Από πλευράς της η τραγουδίστρια δικαιολογεί την πράξη της λέγοντας πως την έχουν εκθέσει σε όλο τον κόσμο, γεγονός που θα την φέρει στην θέση να δεχτεί μεγαλύτερη επίθεση.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Στάθης θα μιλήσει ανοιχτά για το όλο περιστατικό, και θα αποχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες μας από το παιχνίδι.

Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίσει απόψε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Δείτε το 5/3 trailer του Survivor All Star