Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star: «Έχουμε χάσει τον αδερφό μας...» - Πλάνταξαν οι Μαχητές με την εξομολόγηση του...

«Έχω έναν άγγελο που δεν μπόρεσε να μου στείλει μήνυμα»

Survivor All Star: «Έχουμε χάσει τον αδερφό μας...» - Πλάνταξαν οι Μαχητές με την εξομολόγηση του...
Reality 16.03.2023 00:11
Από Στέλλα Μούτσιου

Το σημερινό (15/3) επεισόδιο του Survivor All Star ήταν αρκετά συγκινητικό, καθώς μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε όλους τους παίκτες πως το έπαθλο για το οποίο θα αγωνίζονταν ήταν εκείνο του φαγητού, αλλά και της επικοινωνίας, οι περισσότεροι έβαλαν τα κλάματα, μόνο και μόνο στη σκέψη πως θα δουν τους γονείς, τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Δυστυχώς, για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την ομάδα των Διασήμων, δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι επέστρεψαν στις καλύβες τους με άδειο στομάχι και ξενερωμένοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν δύναμη μέσα από τους ανθρώπους τους (δείτε εδώ σε πόσο άσχημη κατάσταση είναι συγκεκριμένα ο Χανταμπάκης).

Τεράστια συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας των Μπλε στο Survivor All Star

Οι Μπλε, από την άλλη πλευρά, έφαγαν και διάβασαν ένα ένα τα γράμματα των γονιών τους. Βέβαια, η συγκίνηση ήταν μεγάλη και κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους μέσα στα κλάματά τους προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τις απώλειες που τους στιγμάτισαν.

Ο Αγόρου, για παράδειγμα, φεύγοντας είπε: «Έχω έναν άγγελο που δεν μπόρεσε να μου στείλει μήνυμα», ενώ ο Πιλίδης "έσπασε" για την μητέρα του λέγοντας: «Είναι και μάνα και πατέρας». Ο Ασημακόπουλος, επίσης, δάκρυσε εξηγώντας πως: «Έχουμε χάσει και τον αδερφό μας. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν θα τους έχω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκάλυψη "βόμβα"

Survivor All Star spoiler 16/3: Οι ΦΗΜΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Share