Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;

Όλο το παρασκήνιο!

Survivor All Star: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;
Reality 21.03.2023 10:29
Από Youweekly Team

Και το φωνάζουν όλοι εδώ και καιρό! Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι της ανατροπής! Ανατρεπτικά απότομα φαίνεται, λοιπόν, πως ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Άγιου Δομίνικου, θα αποχωρήσει αγκαλιά και ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά πηγαδάκια και όσα ακούγονται-γράφονται τριγύρω έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι που από τον Ιανουάριο έχει χωριστεί σε Μπλε και Κόκκινους και ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι λίγες ώρες στο δάσος, παράνομα, μακριά από όλους κι από όλα.

Τι συμβαίνει με το ζεύγος στο Survivor All Star

Η αλήθεια είναι πως ενώ αυτή η φήμη φουντώνει συνεχίζει και παραμένει φήμη, αφού ούτε η δική μας πηγή επιβεβαιώνει κάποιο τέτοιο γεγονός. Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης εδώ και λίγες εβδομάδες αισθάνεται πολύ πιεσμένος, αποφεύγει τις κάμερες, όπως αποφεύγει και να λαμβάνει μέρος σε καυγάδες και εντάσεις.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά συζητήσεις του με την παραγωγή. Ωστόσο, αν κάτι είναι να γίνει σίγουρα θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr, μιας και έχουμε άμεση ενημέρωση από το εξωτικό νησί!

Μέχρι τότε, να σας υπενθυμίσουμε πως σήμερα έχουμε νέους υποψήφιους προς αποχώρηση (τους τελευταίους γι' αυτή την εβδομάδα) και ξέρουμε ήδη ποιοι θα είναι αυτοί (δείτε εδώ τα ονόματά τους).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» - Σάκης και Μαριαλένα έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Survivor: Τώρα είναι κολλητές αλλά παλιά... - Όταν η Καρολίνα έκραζε την Μαριαλένα για την σχέση της με τον Σάκη

Share