Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Μετά την επιστροφή Καραγκούνια και Γκότση στο Survivor all star και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε ένας μικρός χαμός στους Διάσημους με αφορμή τα μαγειρέματα του Σπύρου και της Αφροδίτης προς την ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Ελένη να αποκαλύπτει πως μετά το τέλος του προχθεσινού αγωνίσματος, με αφορμή το γεγονός πως οι Διάσημοι ηττήθηκαν, ο Σπύρος έπιασε εκείνη και την Νικολέτα και είπε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν την δεύτερη που είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι να βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αυτό το πέτυχε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του απέξω. Τώρα θέλεις να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι! Είχες πει την πρώτη βδομάδα πως είμαι εύκολα διαχειρίσιμη αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να με διαχειριστείς ούτε μια φορά! Δεν τα κατάφερες και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα η Ελένη -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Το θέμα λοιπόν συζητήθηκε απόψε 23/3 στο συμβούλιο, ωστόσο, τόσο ο Σπύρος όσο και η Αφροδίτη διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι μεταξύ ολόκληρης της ομάδα αλλά φυσικά και οι εντάσεις.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor all Star

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο ζήτησε να βάλουν μια τελεία σε όλο αυτό, μιας και έπρεπε να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του παίκτη που θα αποχωρούσε από την ψηφοφορία.

Γιώργος Κόρομι, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικολέττα Μαυρίδη και Τάκης Καραγκούνιας ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τελικά, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως αυτός που θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής και να γυρίσει στα πάτρια εδάφη είναι η... Νικολέτα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!