Survivor all star: Όχι 1 αλλά 2 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κάλπη μίλησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Όχι 1 αλλά 2 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το σημερινό (27/3) συμβούλιο στο Survivor all star έκρυβε πολλές εκπλήξεις τόσο για το τηλεοπτικό κοινό, όσο και για τους παίκτες, που βρίσκονται στο παιχνίδι και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Φαίνεται όμως, πως το τελευταίο δεν ισχύει για όλους μιας και η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει τον Πιλίδη και το Γκότση (δείτε εδώ το λόγο). Στη συνέχεια ακολούθησε η κανονική ροή με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ηττήθηκε ξανά.

Οι δεύτεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor all star

Εν τέλει, όπως σας τα είχαμε πε και εμείς, από την κάλπη δε βγήκε ένα όνομα, αλλά δύο! Ποια ήταν αυτά...από τη μία ο Σπύρος Μαρτίκας με τις περισσότερες ψήφους και στη συνέχεια ο Νικόλας Αγόρου...

Οι αποκαλύψεις του Σοϊλέδη και τη Βρισηίδας για τις παρανομίες στο Survivor

Η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη τη Δευτέρα 27/3 από το Survivor all star έφερε τα πάνω κάτω τόσο στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου, όσο και σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι από την Ελλάδα.

Το twitter έχει πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή.

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο.

Surrvivor 1

Surrvivor 2

Surrvivor 3