Survivor All Star spoiler 28/3: ΑΛΙΜΟΝΟ - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε ωστόσο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/3: ΑΛΙΜΟΝΟ - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί η επόμενη μέρα μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη για κάποιους να είναι δύσκολη (δείτε εδώ ποιος παίκτης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση) και για κάποιους... υπέροχη (δείτε εδώ τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κράζει άσχημα τον Γκότση) αλλά όπως και να 'χει το Survivor All Star πρέπει να συνεχιστεί.

Απόψε, Τρίτη 28/3 θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο στο αγώνισμα της Κυριακής όσο και της Δευτέρας νικητές ήταν οι Κόκκινοι με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο τρεις παίκτες τους: Την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου. Σήμερα, λοιπόν, αφού ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει (δείτε την εδώ) πάμε να μάθουμε μαζί παρακάτω ποιος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος!

Survivor All Star 12η εβδομάδα - Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί όλοι να περίμεναν να δουν το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου, αφού η ιστορία έχει δείξει ότι στις ήττες τους οι Μπλε τον... τιμούν αρκετά αλλά όχι! Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά οι παίκτες θα κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι και θα ρίξουν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη αντί την Μελίνα Μεταξά... τι να πεις, άβυσσος η ψυχή των Μαχητών!