Survivor All Star spoiler (2/4): Ε ΟΧΙ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το περιμένατε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (2/4): Ε ΟΧΙ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλη μία Κυριακή (2/4) έρχεται που το Survivor All Star θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς έρχεται νέο επεισόδιο και με αυτό έρχονται νέοι μπελάδες και φασαρίες ανάμεσα στους παίκτες και τις ομάδες τους. Ό,τι κι αν συμβαίνει στις καλύβες, θα πρέπει να το αφήσουν πίσω και να μπουν με αέρα νικητή στον στίβο μάχης, για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Αυτό, όμως, είναι αναπόφευκτο για μία από τις δύο ομάδες, καθώς δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι, διαφορετικά δεν θα είχε νόημα το παιχνίδι. Εμείς εδώ στο youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιοι θα είναι εκείνοι που μαζί με την ασυλία θα απολάυσουν και φαγητό (δείτε εδώ), αλλά πάμε να δούμε και ποιος θα είναι εκείνος που θα βγει πρώτος στον τάκο για αυτή την εβδομάδα.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Οι Μπλε έχασαν αρκετούς καλούς παίκτες μετά τις αλλαγές των ομάδων και την αποβολή του Ηλία Γκότση, του Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επέστρεψε στην Ελλάδα), ωστόσο, σύμφωνα και με την προηγούμενη ψηφοφορία τους, ο πιο αδύναμος κρίκος τους είναι γυναίκα και δεν είναι άλλη από την Ελευθερία Ελευθερίου. Επομένως, εκείνη είναι και η πρώτη που θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού για άλλη μία φορά.

Ελευθερία Ελευθερίου