Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Έφυγε έξαλλος από το συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού παρακολουθήσαμε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor all star τόσο λόγω του θερμού επεισοδίου μεταξύ Τάκη και Μπάρτζη κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες που βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες, σε ένα ματσάρισμά τους σπρώχτηκαν και χτυπήθηκαν όσο βρίσκονταν στον αγώνα, με το αποκορύφωμα το τάκλιν του Νίκου στον Τάκη.

Ο δεύτερος ούρλιαζε από τον πόνο και τον έβριζε ενώ ο πρώτος αρνούνταν πως τον χτύπησε (δείτε εδώ το σκηνικό). Αμέσως τότε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει προσωρινά τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα για αυτό και δεν συνέχισαν στον αγώνα.

Ωστόσο, αργότερα επέστρεψαν στις ομάδες τους και συγκεκριμένα ο Τάκης πήγε να βρει τους Κόκκινους στο έπαθλο με το καταμαράν και ο Νίκος τους Μπλε στην καλύβα τους. Λίγο αργότερα λοιπόν όλοι οι δύο ομάδες πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο. Αφού οι Κόκκινοι εξέφρασαν το πόσο τέλεια πέρασαν στο έπαθλο, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες προκειμένου να τοποθετηθούν για το περιστατικό.

Ο Μπάρτζης λοιπόν υποστήριξε πως ο Τάκης δεν του έδωσε το χέρι του πριν τον αγώνα, κατηγορώντας τον μάλιστα πως όλο τον κράζει. Μπαίνοντας λοιπόν στον αγώνα, ο Τάκης επαναλαμβανόμενα τον χτυπούσε και τον έσπρωχνε, ενώ ποτέ δεν τον χτύπησε στο πόδι όπως ισχυρίστηκε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Τάκη του έβρισε την οικογένεια. Τότε αμέσως εκείνος παρενέβη, επιβεβαίωσε πως τον έβρισε αλλά πως ποτέ δεν έπιασε στο στόμα οικογένεια και ιερά. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης, αποχώρησε από το συμβούλιο γιατί ανέφερε ο Τάκης έλεγε μόνο ψέματα.

Λίγα λεπτά μετά επέστρεψε και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υπόλοιπους παίκτες για να τοποθετηθούν, με τους περισσότερους να επιβεβαιωνούν πως ο Νίκος έκανε όντως τάκλιν στον Τάκη, τονίζοντας πάνω από όλα ότι είχαν άδικο και οι δύο παίκτες και πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να υπάρχουν στο παιχνίδι.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο παρουσιαστής λοιπόν έβαλε μια άνω τελεία προκειμένου οι Μπλε να προχωρήσουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Το όνομα λοιπόν που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Σπύρου Μαρτίκα, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.