Survivor All Star spoiler 28/5: Θα κλάψουν οι άνδρες - Αυτή η παίκτρια κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/5: Θα κλάψουν οι άνδρες - Αυτή η παίκτρια κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο

Δυο είναι τα αυτοκίνητα που έδωσε φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star. Το πρώτο το κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης γεγονός όμως, που έφερε τεράστιες αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι παίκτες έγιναν έξαλλοι απειλώντας μάλιστα μέχρι και με οικειοθελή αποχώρηση.

Το δεύτερο θα δοθεί στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5, την ίδια ημέρα με τον ελληνοτουρκικό αγώνα ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες - δείτε ποιοι θα κερδίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα δοθεί αυτή την φορά σε γυναίκα, η οποία θα κάνει σκόνη του αντιπάλους της και όταν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα θα παραλάβει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο γραμμένο στο όνομα της.

Αυτή η παίκτρια κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο του Survivor All Star

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor All Star είναι από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες. Παρόλο μάλιστα που έχει δεχθεί μεγάλες επιθέσεις, λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνη έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι και να διεκδικεί μια θέση στον τελικό.

Survivor All Star spoiler 29/5 αυτοκίνητο

Ποιος παίκτης δεν θα πληρωθεί φέτος από το ριάλιτι!

Ούτε δυο μήνες δεν έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό και οι πληροφορίες που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία του Youweekly.gr για το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στα γραφεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι καταιγιστικές.

Αρχικά επιβάλλεται να σημειωθεί πως φέτος ήταν η μόνη χρονιά που σημειώθηκαν τόσες πολλές αποβολές στο παιχνίδι λόγω παραβάσεων από τους ίδιους τους παίκτες. Οι παίκτες αυτοί γνώριζαν πολύ καλά τους απαράβατους κανονισμούς του ριάλιτι μιας και όλοι μαζί τους είχαν συζητήσει και συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό πριν υπογράψουν τα συμβόλαιά τους αλλά παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν τους σταμάτησε και στο τέλος τους πάτησαν και την πάτησαν!

Όσοι παίκτες, λοιπόν, έχουν αποχωρήσει ή θα αποχωρήσουν μέχρι και το τέλος του ριάλιτι, είτε λόγω παραβάσεων είτε λόγω ψηφοφορίας του κοινού θα πληρωθούν κανονικά. Όλοι, βασικά, εκτός από μία! Την λίστα με τα υπέρογκα ποσά των αμοιβών μπορείς να την δεις αναλυτικά εδώ.

Στους όρους του συμβολαίου, λοιπόν, που κάθε παίκτης υπέγραψε με την παραγωγή πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στα τηλεοπτικά και ενδοκαναλικά πηγαδάκια, συμπεριλαμβανόταν κι ένας που έλεγε πως αν κάποιος αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα που το ριάλιτι βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, ΔΕΝ θα λάβει την εβδομαδιαία αμοιβή του που - για όλους - φέτος κυμαίνεται στα 5.000 ευρώ! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Βρισηίδα Ανδριώτου, λοιπόν, δεν θα λάβει το ποσό των 5.000 ευρώ αφού αποχώρησε μόνη της πριν καν ολοκληρωθεί η παραμονή της τις πρώτες 7 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο!