MasterChef 7: «Είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί, γιατί ήταν από τους μόνους που μου την έλεγε» - Πρώην παίκτης αποκαλύπτει για τον Κοντιζά

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί, γιατί ήταν από τους μόνους που μου την έλεγε» - Πρώην παίκτης αποκαλύπτει για τον Κοντιζά

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 7 αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος πέρα από την προσωπική του ανάρτηση δεν είχε πραγματοποιήσει καμία δήλωση σε κάμερες και κανάλια για όσα βίωσε στο ριάλιτι μαγειρικής για δεύτερη φορά (δείτε εδώ τα όλο νόημα λόγια του).

Ο ίδιος, παρόλα αυτά, εντοπίστηκε την Κυριακή 28/5 από την κάμερα του Open Weekend και έτσι "έσπασε" τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας με ποιον κριτή υπήρχε μία μικρή "διαμάχη". Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος "του την έλεγε συνεχώς" (δείτε εδώ την τελευταία τους έντονη στιγμή).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Πορφύρη για τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 7

«Έφτασα μέχρι την πεντάδα, κάναμε άλλη μία προσπάθεια φέτος στο MasterChef. Εννοείται, ήταν πολύ πιο δύσκολο, από την πρώτη φορά, πολύ πιο πιεστικά. Πέρα από τους παλιούς παίκτες, που γνωριζόμασταν οι περισσότεροι, είχαμε πολύ πιο διαφορετική σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Δηλαδή ήμασταν πιο ανοιχτοί και φιλικοί. Τα παιδιά μπήκαν λίγο πιο σκληρά. Φαντάζομαι ότι δεν τους άρεσε το γεγονός ότι άλλαξε το παιχνίδι φέτος. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ από την συμπεριφορά τους.

Κάποιοι το έφτασαν μέχρι το τέρμα, κάποιοι χαλάρωσαν και ηρέμησαν και το απόλαυσαν. Υπάρχουν όμως και τρεις, τέσσερις που το έφτασαν μέχρι και την τελευταία στιγμή πιστεύοντας ότι εμείς φταίμε που μπήκαμε στο παιχνίδι, που πήραμε μια δεύτερη ευκαιρία. Φαντάζομαι αν τους πάρουν τηλέφωνο του χρόνου και τους πουν "ελάτε", θα δυσκολευτούν πολύ», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Φέτος κάναμε λίγη πλάκα με τον Κοντιζά ,γιατί είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί, γιατί ήταν από τους μόνους που πραγματικά μου την έλεγε, δεν ξέρω αν είναι δίκαιος ή το έκανε για να με κάνει καλύτερο. Απλά ήταν έτσι το αστείο της χρονιάς αυτό για μένα τουλάχιστον».

Όσον αφορά στον τελικό, επισήμανε: «Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο τελικός. Φαντάζομαι, αν δεν έχω υποχρεώσεις, θα είμαι».