Survivor All Star spoiler 1/6: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Κωνσταντίνος, Μελίνα ή Τάκης;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 1/6: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Η 21η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο! Όπως έδειξε και στο trailer το δεύτερο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας διακόπτεται εξαιτίας του Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ τι έχει συμβεί) όμως τελικά ολοκληρώνεται με συγκεκριμένη ομάδα να κερδίζει (δείτε εδώ ποιοι θα δουν από κοντά τους συγγενείς τους που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο).

Η συγκίνηση μεγάλη... Μετά από αυτό το έπαθλο, όμως, κι αφού οι νικητές το χαρούν όσο προλάβουν και οι δυο ομάδες θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ένας παίκτης, από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, θα αποχωρήσει τελικά.

Ποιος φεύγει απόψε από το Survivor All Star

Μελίνα Μεταξά, Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Βασάλος. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, τόσο πιο δύσκολες είναι και οι ψηφοφορίες και οι αποχωρήσεις. Το κοινό επιλέγει με όσα βλέπει. Έκανε απόψε άραγε την πιο σωστή επιλογή;

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές μας πληροφορίες! Δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε!