Survivor All Star trailer 5/6: «Έχουμε ακούσει από συμπαίκτες του να...» - Στο στόχαστρο ο Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τάκη

Χαμός στην παραλία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 5/6: «Έχουμε ακούσει από συμπαίκτες του να...» - Στο στόχαστρο ο Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τάκη

Χαμός επικρατεί στην παραλία Μπλε και Κόκκινων στο Survivor All Star μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού της περασμένης εβδομάδας. Αφορμή έχει σταθεί η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στην ανακοίνωση του ονόματος τους.

Η αντίδραση του μάλιστα, έφερε και την δυσαρέσκεια του Γιώργου Λιανού, ο οποίο έσπευσε να τον βάλει στη θέση του, θεωρώντας πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό για τον αντίπαλο του που έφευγε από το παιχνίδι επιβίωσης.

Όπως θα παρακολουθήσουμε αύριο 5/6 αφού σήμερα 4/6 δεν έχει επεισόδιο (δείτε το λόγο), οι Μπλε θα κάνουν πάρτι για την αποχώρηση του Τάκη, τον οποίο δεν ήθελαν με τίποτα καθώς μόνο προβλήματα τους δημιουργούσε, με αποκορύφωμα το τελευταίο ξέσπασμα του πριν φύγει την ώρα του αγωνίσματος.

Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα έβγαλε και σύνθημα το οποίο θα τραγουδήσει και ο συμπαίκτης του, Γιώργος Ασημακόπουλος μπροστά στην κάμερα.

Στην συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, την οποία γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού όμως τα αίματα θα ανάψουν, όταν ο Νίκος Μπάρτζης δικαιολογηθεί για την αντίδραση του στην αποχώρηση του Τάκη. Η Μαριαλένα θα σπεύσει να αποκαλύψει πως πριν οι συμπαίκτες του μιλούσαν άσχημα για εκείνον και τώρα τον έχουν για το καλό παιδί.

Το 5/6 trailer του Survivor All Star