ALPHA: Όλη η αλήθεια - Πάει και για τρίτη σεζόν ο Σασμός;

Το κοινό περιμένει πώς και πώς την απόφαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Όλη η αλήθεια - Πάει και για τρίτη σεζόν ο Σασμός;

Ο Σασμός έχει επιστρέψει στις οθόνες μας για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην prime time ζώνη μιας και καθημερινά καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Η σειρά που περιγράφει την κρητική βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων έχει συνεπάρει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι περιμένουν καθημερινά να δουν τις καταιγιστικές εξελίξεις, ενώ τα σχόλια του Twitter καθημερινά πέφτουν «βροχή». Κάπως έτσι δε θα μπορούσε παρά να αναρωτηθεί το κοινό, αν ο Σασμός θα επιστρέψει και την επόμενη χρονιά με νέα επεισόδια.

Τι θα γίνει με την τρίτη σεζόν του Σασμού

Η σειρά του ALPHA βασίζεται φυσικά στον μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Με τα νέα επεισόδια που έχουν προκύψει, η υπόθεση έχει ξεφύγει κατά πολύ από την ιστορία του βιβλίου, ενώ έχουν προστεθεί πολλοί νέοι χαρακτήρες. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε μάλιστα πως ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη δεν υπάρχει καν στο βιβλίο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες αναγνωριστικές κινήσεις από τους σεναριογράφους προκειμένου να διαπιστώσουν αν η σειρά θα μπορούσε να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά. Σίγουρα, μεγάλο πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρώς θα κορυφωθεί στο τέλος της σεζόν - μάλλον με την επανασύνδεση των δύο χαρακτήρων (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης).

Σασμός τρίτη σεζόν

Όπως αναφέρει επομένως το ρεπορτάζ, ζητήθηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να επεξεργαστούν οι σεναριογράφοι τη συγκεκριμένη ιδέα και να δουν τι εξέλιξη θα μπορούσε να έχει η υπόθεση. Βασική προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η υπόθεση να μην πλατειάσει και να μην κουράσει το κοινό που την παρακολουθεί φανατικά.

Η τελική απόφαση θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, κοντά στον Φεβρουάριο.