Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

ALPHA: Θα χαρούν όλοι οι τηλεθεατές - Πανζουρλισμός με την είδηση για τον Σασμό

Έγινε σήμερα γνωστό

ALPHA: Θα χαρούν όλοι οι τηλεθεατές - Πανζουρλισμός με την είδηση για τον Σασμό
Σειρές 04.12.2022 15:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές επιλογές του κόσμου είναι αναντίρρητα ο Σασμός που προβλέπεται από την Δευτέρα έως την Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του ALPHA (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας που μας έρχεται).

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της REAL, τον Ιούνιο η σειρά θα ρίξει οριστικά αυλαία. Ήδη η φετινή σεζόν αποτελεί μια δημιουργική επέκταση της ιστορίας που απορρέει από το ομώνυμο μυθιστόρημα και έτσι εκτιμάται ότι δεν σηκώνει άλλη ανάπτυξη της ιστορίας.

Τι συμβαίνει με τον Σασμό και τον ALPHA

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ALPHA έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται για την "μετα- Σασμό" εποχή και δέχεται προτάσεις για νέες σειρές. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται για την ώρα κάνει λόγο για φινάλε του Σασμού, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τυχόν ανατροπή.

Δεν πάει για 3η σεζόν ο Σασμός

Βέβαια, σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η ιδέα να υπάρξει σίκουελ του Σασμού, μια νέα δηλαδή σειρά η οποία όμως θα έχει κοινές αναφορές από τα τεκταινόμενα στην Άνω Ποριά. Ο ALPHA εξετάζει το ενδεχόμενο η σειρά - συνέχεια του Σασμού να διατηρήσει την ίδια σεναριακή και σκηνοθετική ομάδα, αλλά όχι μόνο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στον ALPHA σκέφτονται να συνεχίσουν 2-3 πρωταγωνιστές του Σασμού και στο σίκουελ της σειράς, οι οποίοι θα διατηρήσουν τον ρόλο τους, με τους ήρωες του Σασμού να αποτελούν τον κεντρικό άξονα για την συνέχεια της ιστορίας.

Τι θα δούμε αύριο 5/12

Η ώρα της κρίσης έχει έρθει. Είναι η ώρα που θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για τα κτήματα που πέρασαν στα χέρια της Αργυρώς. Η διαθήκη του Αγγελου έγραφε αυτό ως τελευταία του επιθυμία και ενώ όλοι όφειλαν να τη σεβαστούν, έχει ξεσπάσει ένας άτυπος πόλεμος στο χωριό για τα χωράφια. Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το συγκεκριμένο θέμα. Η Μαθιός πρότεινε να αγοράσουν τα κτήματα και με αυτόν τον τρόπο να οδηγηθούν στον σασμό, όμως στην οικογένεια της Αργυρώς δεν συμφωνούν όλοι. Η Ασπα και ο Παύλος είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν θα το ήθελε ο Αγγελος αν ζούσε. «Κάλλιο να τα χάριζε, παρά να τα επέστρεφε στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Θα μας βλέπει ο ανιψιός μου και θα στριφογυρίζει στον τάφο του. Μην τα δώσεις, Αργυρούλα μου. Μόνο κακό θα κάνει αυτή σου η απόφαση. Σε όλους μας», τονίζει ο Παύλος, ο οποίος μάλιστα είχε προσπαθήσει να πείσει την Αργυρώ να τα αγοράσει από εκείνη αλλά του είχε αρνηθεί. Θετικές είναι μόνο η Μαρίνα και η γιαγιά Ρηνιώ, που κουρασμένες από τη χρόνια διαμάχη με την οικογένεια των Σταματάκηδων, το βλέπουν σαν μια υπέροχη αφορμή για να φτάσουν στην ειρήνη. Η Αργυρώ για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε δίλημμα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει. «Αυτό ήταν το θέλημα του αδελφού μου και θα το σεβαστώ», του λέει και συνεχίζει:

«Φαίνεται πωςείναι γραφτό οι οικογένειές μας να μη μονιάσουν ποτέ, Αστέρη». Ο Αστέρης δεν προσπαθήσει να την πείσει να αλλάξει γνώμη, όμως λίγο αργότερα, όταν η Καλλιόπη μάθει την τελική της απόφαση, θα γίνει έξαλλη. Δεν σταματά να εκτοξεύει απειλές για τους Βρουλάκηδες που χρόνια τώρα μπαίνουν στο διάβα της και της χαλούν τα σχέδια. Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο μικρό χωριό της Ανω Ποριάς.

Φοβούνται πως ίσως τα γεγονότα φέρουν στην επιφάνεια την παλιά βεντέτα και βγουν έξω τα όπλα. Μάταια ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ξανά να ηρεμήσει τα πνεύματα κάνοντας μια κουβέντα με την Καλλιόπη. «Ηρέμησε, Καλλιόπη, και σκέψου πριν πράξεις. Το χωριό μας δεν έχει χώρο για άλλους μπελάδες. Κουράστηκαν οι ψυχές μας. Αρκετή αναστάτωση έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια. Ασε τα κτήματα στα χέρια που βρίσκονται τώρα. Σεβάσου την επιθυμία του νεκρού και βάλε έτσι ένα τέλος στην έχθρα μεταξύ σας. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;», τη ρωτά μα η καπετάνισσα δεν χάνει χρόνο να τον κατηγορήσει πως τα λόγια του είναι υποκινούμενα από την οικογένεια της Μαρίνας. «Δεν είναι πλέον μόνες, παπά μου, για να τις υπερασπίζεται ετσά. Εχουν τον Παύλο κοντά τους και μάλιστα εκείνος θέλει να καταστρέψει το βιος μας, ό,τι δημιούργησε ο Βασίλης μου τόσα χρόνια. Εκείνος θέλει να μας πάρει ό,τι μας ανήκει», του λέει αλλά ο παπάς δεν συμμερίζεται την άποψή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες αλλά τελικά τα ξανά βρήκαν - Επανασύνδεση για πρωταγωνιστή του Σασμού

«Στο τέλος θα...» - Ο παπά Μιχάλης "πρόδωσε" το φινάλε του Σασμού

Share