Σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές - Σάλος με την επική γκάφα στον Σασμό του ALPHA

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές - Σάλος με την επική γκάφα στον Σασμό του ALPHA

Το μεγάλο μυστικό του Αστέρη πρόδωσε η Στέλλα στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του Σασμού κάτι που θα οδηγήσει στην επανασύνδεση της Αργυρώς με τον Αστέρη, την οποία περιμένουν σαν τρελοί όλοι οι τηλεθεατές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter επικράτησε "πάρτι" χθες το βράδυ ενώ την ίδια στιγμή η Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται την Στέλλα, τρόλαρε τον χαρακτήρα της με τον νέο ξαφνικό πελάτη που απέκτησε στο δικηγορικό της γραφείο.

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος είναι πια εξαγριωμένος κι απειλεί το ζευγάρι (δείτε εδώ τα tweets για το διαζύγιο που ζήτησε ο Σταύρος από την Αργυρώ) για αυτό και θα τον δούμε απόψε 8/12 να πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας για να της ζητήσει βοήθεια (δείτε εδώ αναλυτικά τις αποψινές εξελίξεις).

Η "γκάφα" του Σασμού που σχολιάστηκε στο twitter

Η Ευγενία Σαμαρά είχε μάλιστα προειδοποιήσει τους τηλεθεατές μέσα από μια ανάρτηση της, τρολάροντας τον εαυτό της: «Χαρούμενη δικηγόρος, σκληρή και αιμωβόρα, ανέλαβε τούτη την κρύα μέρα, καινούργιο πελατάκι που δεν ανήκει στην γνωστή οικογένεια».

Μάλιστα, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται από το ύφος της ότι ξέρει για τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, ωστόσο εκείνη νόμιζε ότι εννοούσε το μυστικό με το νεφρό και πως ο Πέτρος έσωσε τη ζωή της Αργυρώς και τότε ήταν η στιγμή που το αποκαλύπτει, με τον Σταύρο να μένει φυσικά άναυδος και σίγουρα θα το εξομολογηθεί στην Αργυρώ.

Η γκάφα αυτή λοιπόν που είδαμε στον Σασμό δεν έμεινε διόλου ασχολιάστη στον κόσμο του Twitter, καθώς οι χρήστες φαίνεται πως το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μάλιστα, το μυστικό για το παιδί και όχι για το νεφρό, θα το μάθει και ο παπάς του χωριού από τη γιαγιά Ειρήνη, με τον πρώτο να σοκάρεται για δεύτερη φορά μια και ήδη ξέρει το μυστικό του Μαθιού πως είναι ο δολοφόνος.

Το γεγονός λοιπόν πως οι μισοί τηλεοπτικοί ήρωες του Σασμού ξέρουν για το παιδί και οι άλλοι μισοί για το νεφρό, σίγουρα θα φέρει μεγάλους μπελάδες και πολλά προβλήματα.

Η 'γκάφα' του Σασμού που σχολιάστηκε στο twitter

Η 'γκάφα' του Σασμού που σχολιάστηκε στο twitter 2

Η 'γκάφα' του Σασμού που σχολιάστηκε στο twitter 3

Η 'γκάφα' του Σασμού που σχολιάστηκε στο twitter 4