Τα καλύτερα μας χρόνια (13/12): Τέλος το διπλό ταμπλό για τον Άγγελο

Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (13/12): Τέλος το διπλό ταμπλό για τον Άγγελο

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' την Τρίτη 13/12, το οποίο έχει γίνει γνωστό, πως θα είναι και το τελευταίο για τη φετινή χρονιά. Τα πράγματα σε ό,τι αφορά τον Άγγελο λοιπόν δε θα είναι και τόσο εύκολα, με την πιο δύσκολη σκηνή, που είδαμε στη φετινή σεζόν να είναι ο θάνατος της γιαγιάς Ερμιόνης (δείτε εδώ τις σπαρακτικές αντιδράσεις).

Οι σημερινές (13/12) εξελίξεις για τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

Ο Άγγελος, όντας διχασμένος ανάμεσα στην Άννα και στη Μυρτώ, συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από την ποίηση. Ο Στέλιος τον πιέζει να γίνει αλουμινάς, αλλά ο Άγγελος ούτε το συζητάει. Πιο πολύ τον απασχολεί να βρει τρόπο να μιλήσει στον αδελφό του για τη Μυρτώ.

Η Ελπίδα είναι κι αυτή σε δίλημμα, ανάμεσα σε μια καλλιτεχνική ταινία και σε μια δημοφιλή σειρά, ενώ η Νανά μετά τις αποκαλύψεις της Κικής, δεν έχει καμιά αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνει με τον γάμο της. Κι ενώ τα πάντα γύρω του τον πιέζουν, ο Άγγελος, παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση για το μέλλον του.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Παπουτσάκη για τη σειρά της ΕΡΤ

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Για χάρη του ρόλου φαίνεται πως άλλαξε look.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της. Συγκεκριμένα, τα είχε κόψει αρκετά κοντά, υιοθετώντας ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Βέβαια πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές, αντιθέτως τις λατρεύει. Δε φοβάται να τολμήσει και να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, όπου παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη συναυλία για τη Σμύρνη. Εκεί την απαθανάτισε ο φακός αλλά με μεγάλη δυσκολία μιας και δε την αναγνώρισε εξαρχής.

Εμφανίστηκε στη συναυλία με κοντό πολύ σγουρό μαλλί. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα με snake print, ένα μαύρο leather jacket και ασορτί μαύρα μποτάκια.

παπουτσακη νεο μαλλι συναυλια νεα σμυρνη

παπουτσακη νεο μαλλι

κατερινα παπουτσακη νεο μαλλι νεα σμυρνη