Αυτή η νύχτα μένει: Συλλαμβάνεται ο Μίλτος για τον βιασμό της Μυρτώς - Η συγκλονιστική σκηνή στο αστυνομικό τμήμα

Οι εξελίξεις της επόμενης 2 & 3/2 εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: Συλλαμβάνεται ο Μίλτος για τον βιασμό της Μυρτώς - Η συγκλονιστική σκηνή στο αστυνομικό τμήμα

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδιο της επόμενης (2+3/2) εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει καθώς η Μυρτώ φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της και ξεσπάει νέα θύελλα (δείτε εδώ αν θα συνεχιστεί η σειρά του ALPHA και του χρόνου).

Οι εξελίξεις της επόμενης 2 & 3/2 εβδομάδας στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

ΠΕΜΠΤΗ

Όλοι μαθαίνουν τι έχει συμβεί στη Μυρτώ και το δράμα που ζει το κορίτσι και η ομάδα του «Ονείρου» συσπειρώνεται και απλώνει ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω από την κοπέλα. Ταυτόχρονα όμως ξεσπούν ανάμεσά τους ισχυρές διχογνωμίες για τη συνέχεια. Η Μυρτώ θα βρει καταφύγιο στα χέρια της Διαμάντως, ενώ και η Νίτσα, που έχει ζήσει τον εφιάλτη του βιασμού, τη βάζει σ’ έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. «Πρέπει να το καταγγείλεις το κάθαρμα! Μας έχεις όλους δίπλα σου, δεν είσαι μόνη σου και δεν θα σε αφήσουμε απροστάτευτη», της λέει και έτσι πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον βιασμό της από τον Μίλτο.

Την ίδια ώρα ο Παπαδόπουλος, που μαθαίνει για τη σχέση του Στρατή με τη Ζέτα, φροντίζει να επιτεθεί στον εχθρό του μέσω της γυναίκας που αγαπάει. Ετσι αγγίζει το πιο αδύναμο σημείο του Στρατή, ο οποίος όταν το αντιλαμβάνεται, επιτίθεται με θυμό στον δικηγόρο: «Κάτω τα χέρια σου από τη Ζέτα! Μην τολμήσεις να την πλησιάσεις ξανά, αυτό είναι ανάμεσα σ’ εμένα και σ’ εσένα! Να την αφήσεις ήσυχη», του ξεκαθαρίζει. Απελπισμένη η Ζέτα αναζητά την ηρεμία κοντά στο Σταύρο, που η ερωτική του διάθεση γι’ αυτήν είναι πάντα ζωντανή. Παράλληλα, ο Ισίδωρος έχει από κοντά τον Διονύση και ο Στρατής προσπαθεί να αντιδράσει, μα νιώθει τα βάρη πάνω του ασήκωτα. Το κακό τον κυκλώνει από παντού και η Ζέτα επιμένει να μένει κοντά του. Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής, ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη, που μεγαλώνει τη λύσσα του για τον Βαρδάρη. Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί τη Νίτσα και ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται. Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του κανείς δεν το είχε φανταστεί.

Διαβάστε περισσότερα: «Ψυχοπλακώθηκα και...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για τη σοκαριστική σκηνή βιασμού της στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

Μετά την επίσημη καταγγελία της Μυρτώς, ο Μίλτος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Η είδηση προκαλεί αναστάτωση και ο Στέλιος δεν ξέρει τι να κάνει! Από την άλλη η Αγλαΐα, τρελαμένη, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου να σωθεί το παιδί της: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Στέλιο, αλλά σαν προσωπική χάρη σου ζητάω να σώσεις το παιδί μου! Σε παρακαλώ Χρήστο, δεν έχω από πού αλλού να ζητήσω βοήθεια, σώσε με», τον εκλιπαρεί με δάκρυα. Και εκείνος δέχεται. Στο κρατητήριο, πατέρας και γιος έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα περίστροφο ανάμεσά τους. Παρά την κόντρα ανάμεσά τους, ο Στέλιος προσπαθεί να σώσει το παιδί του, μα όλοι έχουν καταλάβει πια ότι πρόκειται για τέρας και ο Αλέξανδρος υψώνει το ανάστημά του μπροστά στον διοικητή: «Αυτό που έκανε δεν συγκρίνεται με όλα τα άλλα! Ξέφυγε από κάθε έλεγχο, δεν θα μείνει ατιμώρητο αυτό που έκανε στο κορίτσι», του λέει. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής πρέπει να εξετάσει τη Μυρτώ για να υπάρχει επίσημο έγγραφο στην καταγγελία της περί βιασμού και ο Πόντικας γίνεται το στήριγμα της κοπέλας: «Ολα θα πάνε καλά, Μυρτούλα μου! Είμαι εδώ, μη φοβάσαι», της δίνει κουράγιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει τον Στέλιο να προσπέσει στον Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει: «Θέλεις να με συνοδεύσεις στον γάμο του ανιψιού μου;», τη ρωτάει και εκείνη εκπλήσσεται: «Εγώ; Είσαι σίγουρος; Τι θα πουν οι δικοί σου;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Βρε, τι σε νοιάζει τι θα πουν; Δεν μου καίγεται καρφάκι. Εμένα θα με νοιάζει που θα είσαι εσύ στο πλευρό μου. Λοιπόν τι λες; Θα το κάνεις;» και εκείνη δέχεται, ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντησή του με την άγνωστη γυναίκα στο «Ονειρο». Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της Νίτσας μετά την τελευταία νύχτα, την ώρα που η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη: «Σταμάτα πια με αυτή την ιστορία! Δεν βλέπεις ότι μόνο κακό προκαλεί; Φτάνει πια! Απομακρύνεις τα παιδιά σου, Χρήστο, δεν κερδίζεις τίποτα με όσα προσπαθείς να κάνεις». Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα τον Στρατή.