«Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης ξέρει ότι είναι γιος της...» - "Βόμβα" στον Παράδεισος των κυριών

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης ξέρει ότι είναι γιος της...» -

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις σήμερα 31/1 στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, μιας και ο Ντίνος δεν τα καταφέρνει και χάνει το μαγαζί (δείτε εδώ κι ένα συγκλονιστικό spoiler).

Οι σημερινές 31/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Ο Ντίνος διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, το σχέδιο της Λιζέτας προχωρά μεθοδικά. Παράλληλα η Μιράντα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη απέναντι στα γεγονότα και βάζει τα δυνατά της για να στηρίξει τον Παράδεισο, ο οποίος αποτελεί πλέον το μήλον της Εριδος στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου.

Ο Αποστόλης, που δεν έχει ιδέα από εμπόριο, μόδα και ρούχα, θέλει να αναλάβει αυτός τον Παράδεισο, να ξηλώσει τα πάντα και φτιάξει κάτι άλλο εκεί. Οι ιδέες του όμως βρίσκουν τους πάντες αντίθετους και ο Πάρης με τον πατέρα του φιλονικούν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η Ολγα, από την άλλη, συναντάει τον Σωτήρη για το θέμα της μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον του Χρηστίδη και όπως όλα δείχνουν αρχίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον αστυνόμο, ο οποίος της εκμυστηρεύεται κομμάτια της προσωπικής του ζωής: «Ούτε κι εγώ είμαι καλά στον γάμο μου. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν γάμος, με τη γυναίκα μου είμαστε σαν δύο ξένοι», της λέει και η Ολγα ταυτίζεται μαζί του. Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης ξέρει ότι είναι γιος της Βικτώριας και δικός του και αισθάνεται συντετριμμένος. Συντετριμμένος όμως είναι και ο Αγης, ο οποίος δεν αντέχει το βάρος των τραγικών αποκαλύψεων, παίρνει σαν τρελός το αυτοκίνητο και φεύγει.

Διαβάστε περισσότερα: Πάρθηκε η απόφαση στον ALPHA για την σειρά ο Παράδεισος των Κυριών

Τι θα δούμε αύριο 1/2

Εχει ξημερώσει η μέρα που ο Παράδεισος πρόκειται κλείσει οριστικά και ο Ντίνος έχει παραδοθεί στη μοίρα του: «Σας υπόσχομαι ότι θα πάρω πίσω τον Παράδεισο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει», υπόσχεται στους εργαζόμενους. Ο Αποστόλης, λόγω των επιλογών της Ολγας, έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να πάρει μια απόφαση: «Εσύ θα αναλάβεις το μαγαζί κι εγώ θα σε βοηθήσω», του λέει.

Η Σύρμω είναι αναστατωμένη: «Εγώ λέω να τα μαζεύουμε να φύγουμε στο χωριό. Τι θα κάνουμε εδώ πέρα, χωρίς πελάτες πια; Θα πάρω τη Ζαχαρούλα και θα φύγουμε», ανακοινώνει. Την ίδια στιγμή η Λιζέτα προσπαθεί να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο με τη βοήθεια του Πασχάλη, να παραστήσει δηλαδή τον πατέρα της μικρής, αλλά τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο εκείνη πίστευε.

Ο Αγης έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα σημείο ζωής και η Βικτώρια ανησυχεί έντονα, κάτι το οποίο δεν ενστερνίζεται ο Χριστόφορος: «Μην κάνεις έτσι. Τίποτα δεν έχει πάθει. Τώρα θα τον μάθεις τον Αγη; Κάπου θα έχει πάει να βρει παρηγοριά», υποστηρίζει.
Η Ντέπυ κλονίζεται ψυχολογικά καθώς δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει τον Παράδεισο, αφού ο Ντίνος έχασε τα πάντα. Στο μεταξύ ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αποστόλη που είναι μαζί με τον Ζήση και αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος τελικά τον κατέστρεψε.