Εκτός ALPHA ο Σασμός την Πέμπτη 23/3 - Ποιος ο λόγος;

Τι θα προβληθεί στην θέση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ALPHA ο Σασμός την Πέμπτη 23/3 - Ποιος ο λόγος;

Δυστυχώς, οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην ανάγκη του να ευχαριστήσουν το κοινών όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων προβαίνουν συχνά σε αλλαγές που δυσαρεστούν ένα τεράστιο ποσοστό. Παράδειγμα αυτού, η απόφαση που πήρε ο ALPHA για την επόμενη Πέμπτη, 23/3.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ALPHA έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών του Euro 2024 και την επόμενη Πέμπτη θα δείξει τον αγώνα ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος, εκείνη την ημέρα, για τον Σασμό, μια σειρά που συνεχώς του χαρίζει 20αρια.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!» - Οργισμένοι οι τηλεθεατές με το μεγάλο φάουλ στην σκηνή με τον πυροβολισμό του Αντώνη

Να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα δεν θα προβληθεί ούτε η σειρά, Αυτή η νύχτα μένει.

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών - Ένας απρόσμενος γάμος και μια φρικιαστική αυτοκτονία

Μαθιός και Βασιλική

Σασμός το τέλος της Βασιλικής και του μαθιού

Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους. Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Μανόλης

Σασμός το τέλος του Μανόλη

Και όμως, ο Στρατής Χατζησταματίου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που κάλεσε η παραγωγή για να μιλήσει. Ο νεαρός ηθοποιός μπορεί συχνά να απογοητεύει τους τηλεθεατές με τις κινήσεις που κάνει ως Μανόλης, όμως ειδικά στον τρίτο κύκλο της σειράς λέγεται πως θα έχει καθοριστικό ρόλο αφού μην ξεχνάτε ότι είναι ο μόνος μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη. Όμως δεν θα πορευτεί μόνος στις γειτονιές της Άνω Ποριάς. Ενα νέο κορίτσι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του και θα αλλάξει την καθημερινότητά του. Ακόμα δεν ξέρουν αν το πρόσωπο αυτό που θα ταυτιστεί μαζί του θα έχει θετικό πρόσημο, ωστόσο οι δυο τους θα απασχολήσουν με τις πράξεις τους πολλούς από τους κατοίκους του χωριού.

Αργυρώ και Αστέρης

Σασμός το τέλος του αστέρη και της Αργυρώς

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως οι δύο ηθοποιοί, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, είχαν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν και πως θέλουν ο κόσμος να τους γνωρίσει την επόμενη χρονιά και μέσα από άλλους ρόλους. Τελικά όμως λέγεται πως και οι δύο θα... διαβάστε την συνέχεια εδώ!