Έρωτας Φυγάς: Κινδυνεύει η ζωή της μετά από τροχαίο - Η τραγική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 27-31/3 επεισόδιο

Σοκαριστικές οι εξελίξεις που θα σημειωθούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας Φυγάς: Κινδυνεύει η ζωή της μετά από τροχαίο - Η τραγική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 27-31/3 επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγά καθώς ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα πλέον θα κάνουν τα πάντα για να είναι ξανά μαζί, την ώρα που ο Ιάσονας, λόγω έλλειψης στοιχείων, αφήνεται ελεύθερος.

Οι εξελίξεις των επόμενων (27-31/3) επεισοδίων στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 124

Η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως η Γεωργία την κατηγορεί ότι την έριξε από τη σκάλα. Ο Νικόλας με τη σειρά του ανακαλύπτει πως η Αννα συγκατοικεί μ’ ένα αγόρι. Απογοητεύεται και θυμώνει. Παράλληλα, με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πόσο μόνος είναι και αποφασίζει να προσεγγίσει την εισαγγελέα. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος, που ξέρει ότι ο Σήφης και οι άντρες του τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς οι στόχοι δεν είναι ένας. Ο Σήφης τελικά απάγει την Αλεξάνδρα. Ετσι ο Στέφανος με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση…

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 125

Ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Σήφη και τον Γεράσιμο και θα καταφέρει με τη βοήθεια του Στέφανου και του Νικόλα να σώσει την Αλεξάνδρα που την έχουν απαγάγει. Οι δυο τους θα περάσουν χρόνο μαζί, θα έρθουν ξανά πολύ κοντά. «Αγάπη μου, το ήξερα ότι θα με σώσεις», του λέει εκείνη. «Φοβήθηκα τόσο πολύ μη σε ξαναχάσω. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα αν πάθαινες τίποτα», της απαντάει ο Μάρκος. Και οι δυο τους καταλαβαίνουν ότι η αγάπη τους παραμένει δυνατή. Ο Ιάσονας από την άλλη, παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στο κελί. Ξέρει πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ακόμα κι αν αθωωθεί. «Πάει. Χάθηκαν όλα», μονολογεί. Δείχνει να παραιτείται. Η Μαργέτα δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ασκήσει πίεση και να κάνει αυτό που χρειάζεται για να σώσει το παιδί της.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 126

Η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα πλησιάζει και η Ελπίδα, ως βασική μάρτυρας, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων. Κοντογιάννης και Μάρκος εξαπολύουν ξεχωριστά κυνηγητό για να καταφέρουν να τη βρουν και να αποφύγουν την αλλαγή της κατάθεσής της. Ο καθένας έχει τους δικούς του διαφορετικούς λόγους για να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της. Στο μεταξύ η Χαρά επισκέπτεται τη Δήμητρα και της εξομολογείται την επίθεση που δέχτηκε από τον Κοντογιάννη. Τα ίχνη της Χαράς όμως οδηγούν τον ίδιο τον Κοντογιάννη στο σπίτι της Δήμητρας, την οποία και δεν διστάζει να απειλήσει σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της. «Σταμάτα να ψάχνεις και να σκαλίζεις για το δικό σου καλό. Ο άντρας σου πήρε αυτό που του άξιζε», την προειδοποιεί. Η Μαργέτα πάλι επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας. «Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες στοιχεία, μάρτυρες, καταθέσεις. Ο γιος μου δεν μπορεί να μείνει για πάντα στη φυλακή», του τονίζει.

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 126

Ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας στη δίκη, εκείνη απομακρύνεται με το αμάξι. Δύο άντρες σ’ ένα άλλο αυτοκίνητο την καταδιώκουν. Προσπαθώντας να ξεφύγει, καρφώνεται σ’ ένα δέντρο. Λόγω της απουσίας της, η δίκη αναβάλλεται και ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση. Παράλληλα, ο Στρατής δέχεται προειδοποιητικό σημείωμα για τα χρέη του και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ευγενία με τη σειρά της προσπαθεί πάλι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του Μάρκου απέναντί της, ενώ ο ίδιος με την Αλεξάνδρα ονειρεύονται να φύγουν μαζί. «Θα είμαστε εσύ κι εγώ. Οπως ήμασταν παλιά. Θα κάνουμε μια νέα αρχή, μακριά από εδώ, και θα τους αφήσουμε όλους πίσω», της υποσχεται κι εκείνη ονειρεύεται το μέλλον που απλώνεται μπροστά τους όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν.

Δείτε επίσης: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επεισόδιο 127

Μόλις η Ελπίδα συνέρχεται, έρχεται η ώρα να πει αν αλλάζει την κατάθεσή της. Τελικά θα κρατήσει τον λόγο της στη Μαργέτα και θα αναιρέσει τα όσα είχε πει. «Η μαρτυρία μου, ότι είδα τον Ιάσονα Δεμερτζή να σκοτώνει τον Φίλιππο, ήταν ψευδής. Την έδωσα μόνο και μόνο επειδή ήθελα να τον εκδικηθώ», ομολογεί. Η εισαγγελέας δεν έχει άλλη επιλογή. Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση και ο Ιάσονας αθωώνεται ελλείψει στοιχείων. Αυτό το γεγονός όμως δεν θα εμποδίσει τον Μάρκο από το να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του και να το σκάσει μαζί με την Αλεξάνδρα.