Σασμός (27/3): Απόψε η πιο καθηλωτική σκηνή με Αντώνη και Μαρίνα μέσα από το νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (27/3): Απόψε η πιο καθηλωτική σκηνή με Αντώνη και Μαρίνα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Σασμός παίζει στον ALPHA για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και οι εξελίξεις της σειράς είναι ημέρα με την ημέρα άκρως καταιγιστικές. Μπορεί να νομίζαμε πως στον β κύκλο οι πρωταγωνιστές θα ευτυχίσουν, όμως κάναμε λάθος, αφού οι ζωές τους έχουν ανατραπεί.

Η Αργυρώ κρατάει ακόμη κρυφό από τον Αστέρη πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του, αφού φοβάται την αντίδραση του, ενώ από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει και τον Σταύρο, ο οποίος πήγε να τον απαγάγει και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο. Μπορεί αρχικά να είχε αμνησία, ωστόσο τα έχει θυμηθεί όλα και είναι ξανά διψασμένος για εκδίκηση.

Δείτε επίσης: Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει - Σούπερ αποκλειστικό!

Όσον αφορά την Μαρίνα, βλέπει τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από τον καθένα, να δίνει μάχη για τη ζωή του. Τη δική της ωστόσο μάχη θα δώσει, όταν ο Αντώνης ξυπνήσει και την ενημερώσουν οι γιατροί πως έχει αμνησία και δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή του - δείτε εδώ την αντίδραση της και διαλόγους.

Και για τους υπόλοιπους ωστόσο πρωταγωνιστές, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά για τον Μαθιό! Ο Ευθύμης θα μάθει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, τον ξάδερφο του, καθώς αγαπάει τη γυναίκα του και ήθελε να είναι μαζί.

Το σημερινό 27/3 επεισόδιο του Σασμού του ALPHA

Στο σημερινό 27/3 επεισόδιο, θα δούμε συγκλονιστικές εικόνες, αφού θα παρακολουθήσουμε ένα χωρισμό, μια αποκάλυψη αλλά και έναν μεγάλο κίνδυνο να πλησιάζει.

Δείτε επίσης όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν καν προβληθούν στην τηλεόραση!

Επεισόδιο 104

Η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει γεμίζοντας την Μαρίνα με αγωνία. Παράλληλα η Αργυρώ θα
της κάνει δύο αποκαλύψεις, που θα την αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Ντίνα ζητά από το Βαγγέλη να χωρίσουν, ενώ και η Νάντια με το Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι.

Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA κλονίζουν τους Σταματάκηδες, την ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος
πλησιάζει.

Το γράμμα του Κώστα πέφτει στα χέρια του πλέον ακατάλληλου ανθρώπου και η αντίστροφη μέτρηση για το Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει…Η Ξένια του λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του. Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα μετά από το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους. Οι δύο τους είναι πλέον ανοιχτά εχθροί.