Η Γη της Ελιάς (27/3): Η σκληρή αλήθεια την χτυπάει καταπρόσωπο - Η Ισμήνη ανακαλύπτει πως ο άντρας της...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (27/3): Η σκληρή αλήθεια την χτυπάει καταπρόσωπο - Η Ισμήνη ανακαλύπτει πως ο άντρας της...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 27/3 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Ο Μάνος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αφού οι απαγωγείς του τον χτυπάει άσχημα και τον αιμόφυρτο, την στιγμή που ο πατέρας του κάνει τα πάντα για να βρει τα χρήματα και να τον αφήσουν ελεύθερο (δείτε ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του).

Από την άλλη, η Βασιλική λαμβάνει ένα ξεχωριστό δώρο από την μητέρα της με μια κάρτα μέσα και συγκινείται, αφού οι δυο τους έχουν πολύ άσχημες σχέσεις με την Αρετή να μην θέλει ούτε να την δει στα μάτια της αφού παντρεύτηκε τον "εχθρό" της.

Οι σημερινές 27/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 138

Oι απαγωγείς αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο, που δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους και ξυλοφορτώνουν άσχημα τον Μάνο. Μάλιστα για να τον ταράξουν του στέλνουν το βίντεο για να δει ότι δεν αστειεύονται. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται: «Παναγία μου, τον χτύπησαν, δεν αστειεύονται δεν βλέπετε; Δώστε τους ό,τι ζητάνε, θα τον σκοτώσουν», λέει κλαίγοντας η Μαρίνα και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων: «Είμαστε εντάξει, θα πάρετε ό,τι ζητήσετε, φτάνει να μου παραδώσετε τον γιο μου ζωντανό», είναι τα λόγια του.

Δείτε αναλυτικά και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν καν προβληθούν στον αέρα του MEGA!

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευτυχία απελευθερωμένη από τον φόβο μη μαθευτεί η σχέση της, ζητά από τον Γιώργη: «Δεν μπορείς να πηγαινοέρχεσαι, φέρε κάποια ρούχα σου εδώ για να μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά το πρωί, όταν μένεις εδώ», του προτείνει και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Παράλληλα η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου, ενώ την ίδια ώρα η Βασιλική παίρνει ένα ξεχωριστό δώρο από την Αρετή, μαζί με μια κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη και η κοπέλα συγκινείται. Εν τω μεταξύ οι οικονομικές δυσχέρειες αναγκάζουν τον Αρη, αν και δεν το θέλει, να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας του Δημοσθένη και να μπει στην παρανομία. Η Αντωνία επιστρέφει για λίγο στη Μάνη και η Αλκμήνη που θέλει από κάπου να πιαστεί για να μη συνεχίζει να είναι μόνη της, προτίθεται να τη φιλοξενήσει.

Διαβάστε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς, οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση: «Τα λεφτά θα μας τα φέρει η γυναίκα του και κοίτα μην κάνετε καμιά βλακεία, γιατί δεν θα τον ξαναδείτε ζωντανό», τον προειδοποιούν.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 139

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων. Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Οι απαγωγείς φεύγουν αφού αφήνουν τον Μάνο ελεύθερο, με την αστυνομία να τους ακολουθεί και να τους βρίσκει στο κρησφύγετό τους όπου είχαν φυλακίσει και τον Μάνο. Συλλαμβάνουν κάποιους από αυτούς και αρχίζουν να ψάχνουν τους υπόλοιπους και φυσικά ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή...

Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη, για το πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί του, για τη μεγάλη εξάρτηση που είχε απ’ αυτόν αλλά και για την υποταγή που του έδειχνε τόσα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, ενώ ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Αννα, όπως «Τι ωραία είναι τα μαλλάκια σου σήμερα, κορωνίτσα μου», αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του.