Έρωτας Φυγάς (29/5): «Το παιδί μου, μου άρπαξε το παιδί μου» - Σπάνε τα νερά της στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της από την ταραχή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (29/5): «Το παιδί μου, μου άρπαξε το παιδί μου» - Σπάνε τα νερά της στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της από την ταραχή

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα, αλλά και την Ευγενία στην αγαπημένη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, στο σημερινό (29/5) επεισόδιο, καθώς την ώρα που αρπάζουν τον γιο της πρώτης, σπάνε ταυτόχρονα τα νερά και των δύο (δείτε εδώ τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας).

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (29/5) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 161

Ο Ιάσoνας ανακουφίζεται με τη παραγγελία του υπ. Υγείας για τα όσπρια. Όμως και πάλι η ζημιά είναι μεγάλη και μόνο με την πώληση των ακινήτων της Αθήνας μπορεί να καλυφθεί. Κάτι που δίνει εντολή με βαριά καρδιά να προχωρήσει. «Είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει η Μαργέτα. «Είναι η μόνη λύση και δεν την πήρα εύκολα», της απαντάει. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα ξυπνάει μ’ ένα κακό προαίσθημα και ακολουθεί στην αγορά τον άντρα της έχοντας έννοια τον γιο της.

Όταν επιστρέψει μετά από ώρες θα δει ότι το ένστικτό της ήταν σωστό καθώς αντιλαμβάνεται την εξαφάνιση του Γιωργάκη. Δεν ξέρει ότι ο μικρός έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό και η Βάσω με την Ευγενία τον έχουν μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έτσι βάζει με το μυαλό της ότι η γιατρός απήγαγε το παιδί της για να την εκδικηθεί. «Το παιδί μου, μου άρπαξε το παιδί μου», φωνάζει. Πάνω στην ταραχή της σπάνε τα νερά της. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευγενία, η οποία όμως διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο μεταξύ η εισαγγελέας καλεί για ανάκριση τον Μάρκο για τις δυο ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ενώ ο Νικόλας συναντάει την Άννα και καταλαβαίνει ότι οι δρόμοι τους χώρισαν για πάντα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μαργέτα μαθαίνει έκπληκτη ποιος μεσολάβησε στην πώληση των οσπρίων και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο που πάντα τη νοιάζεται παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.